Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    France
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Talking Ajutor pt DM 8000 HD cu BISTV si TNTSAT

    Salutare la toata lumea!
    Exista printre voi cineva care se pricepe sa faca o configuratie ca pentru prosti, adica eu, ca nu reusesc deloc sa citesc si sa partajez cardurile mele.
    Dupa cum spuneam in titlu am un card de la BisTv si unul de la TNTSAT am un DM8000 HD clona, am ultima imagine dreamelite cu enigma 2 si oscam cu cccam pt soft.
    Daca e nevoie sa schimb imaginea nu-i bai, ma pricep sa trimit configuratia prin ftp, am un server deja in miscare, dar de la ceva vreme nu mai pot face update la cardul BisTv si nici pe cel de pe TNT nu-l pot citi...deci serverul meu actual merge doar pe ce primesc de la altii si nu mi se pare corect sa nu trimit si eu.
    Deci in final, daca va pricepeti sa ma ajutati sa-mi faceti un config sa pot citi si partaja si eu cardurile mele v-as fi recunoscator printr-o linie sau 2 sau 3 sau ce vreti voi pe serverul meu numai sa mearga kktul asta ca ma doare capul
    P.S. Nu prea sunt mult in fata calculatorului, dar mailurile le citesc tot timpul : cyberomania at yahoo.fr
    O zi buna la toata lumea si partaj frumos
    Sa Fiti Iubiti! ma gasiti la cyberomania at yahoo.fr

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    France
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun, mi se pare ca nu se poate, pana la urma o sa cumpar un cam rosu Viaaccess 4 pt Bis si cu TNT o sa ma uit in receiverul original, pacat ca nu-l pota partaja...
    O seara buna la toata lumea
    Sa Fiti Iubiti! ma gasiti la cyberomania at yahoo.fr

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TNT -ul merge citit cu oscam , ca sa-l pui impreuna cu cccam trebuie versiunea 2.3.0
    Despre biss n-am idee.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    in fotoliul din odaie
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    TNT -ul merge citit cu oscam , ca sa-l pui impreuna cu cccam trebuie versiunea 2.3.0
    Despre biss n-am idee.
    baFTA
    Salve,

    BIS l-am configurat cu oscam60**+cccam2.1.3 si merge brici. Itzi pot da config-ul daca mai ai nevoie.
    TNTSAT nu mai merge la mine deloc.

    a+

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    France
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc la toti pt ajutor,
    am reusit in sfarsit cu ultima versiune de oscam OSCAM 1.20-unstable_svn build r8900

    Pt moment inca nu am reusit cu bistv dar marea majoritate a programelor sut pe TNT deci e OK si pe SD si pe HD.
    Sa Fiti Iubiti! ma gasiti la cyberomania at yahoo.fr

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    in fotoliul din odaie
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cybeRomania View Post
    Va multumesc la toti pt ajutor,
    am reusit in sfarsit cu ultima versiune de oscam OSCAM 1.20-unstable_svn build r8900

    Pt moment inca nu am reusit cu bistv dar marea majoritate a programelor sut pe TNT deci e OK si pe SD si pe HD.
    Iti merge TNT? Pe 19.2? Eu stiam ca TNT nu mai merge deloc, decat cu decodor labelizat canalsat... Ce config ai?
    Eu de aia mi-am luat card de BisTv, ca nu mai mergea TNT. Iti dau configuratzia mea ptr Bis daca vrei. Oscam simplu merge din prima, doar activezi dvbapi. Cardul de BisTV e activat? Il vezi in entitlements?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    T*T merge si fara card, cu un oscam modificat cu emu. Cauta info despre oscam8777 emu...

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Va rog imi puteti da configul + emu pentru cardul de BIS, nu pot sa trimit PM pentru ca nu am suficiente postari pe forum. Merci.
    Contact: [email protected]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top