Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: DM500 mort

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500 mort

    salut , sper sa nu postez o problema "in reluare"...am de 5 ani un dm500 cumparat de la Elstar ... azi mi-a aparut urmatorul mesaj iar in momentul restartarii dm-ul a murit...
    " Warning - clone box detected - system stop contact your dealer - adios amigo ! "

    precizez ca dm500 l-am cumparat de "original" de la Elstar....
    s-a mai intamplat cuiva povestea ? ce se poate face ?
    multumiri !

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 500 mort

    Singura solutie JTAG !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Radauti, Suceava, 725400.
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by komoddo View Post
    Singura solutie JTAG !
    komodo are dreptate, singura solutie este Jtag. Am si eu un "dreambox 500s original" de la Elstar tot acum 5 ani cumparat. Scrie pe el Optibox 550s dar asta este un mic amanunt cred. Ptr linistea mea, ce imagine foloseai pe el cind a aparut Adios Amigo si adresa mac avea cumva 00 09 34...... ? Ma ia cu fiori ptr ca am mac-ul corect si folosesc imaginea lui Marwen 2.6. Iti doresc sa ai noroc cu Jtag.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by komoddo View Post
    Singura solutie JTAG !
    Cu JTAG il readuci la viata (99,99%), si chiar daca ai avut MAC ne-original pe el, jtag-ul il instaleaza pe cel original 00 09 34 ....
    Dupa aceasta poti folosi ORICE IMAGINE ORIGINALA fara nici o frica.
    Bafta

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    abia acum ti-a dat gemini cu adios amigo?/elstar sint tepari de vaza,au vindut clone la pret de orijinal/abia dupa ce au inceput sa crape si-au pus cenusa in cap,alfel,,,,/in functie de locatie vei gasi un membru vechi cu experienta sa ti-l faca cu jtag
    jtagdm500aio zip
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu conduc un Dm 500s clona cu mac original cu GP 4.70 bineinteles cu img originala dar cum mai postam in multe posturi "Adios Amigos " o primesti in majoritatea cazuri doar daca faci update online de pe serverul lor indiferent la ce ...
    Si clone apropo se mai vand si pe la noi la preti de original vezi postul: http://www.rdi-board.com/threads/143...ginal-vs-clona cei ce aveti originale o stiti bine numai stati cuminti stiti voi de ce la mijloc intervine .....
    Sincer nu vreau sa supar pe nimeni dar din pacate asta e realitatea....
    In rest numai bine....

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    clar....in 5 ani am folosit doar Gemini...intradevar am avut ceva probleme la internet si am facut un download de proba dar am dat cancel la instalare...concluzia e ca am folosit 5 ani o clona...bravo lor ! multumesc pentru sfaturi , maine il duc la "doctor"...dupa resuscitare sa inteleg ca nu se mai poate folosi Gemini...?...ce imagine e mai stabila ?...multumesc tuturor pentru raspunsuri !

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti folosi numai gemini daca vrei/va fi la fel ca originalul
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Radauti, Suceava, 725400.
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by ullises View Post
    clar....in 5 ani am folosit doar Gemini...intradevar am avut ceva probleme la internet si am facut un download de proba dar am dat cancel la instalare...concluzia e ca am folosit 5 ani o clona...bravo lor ! multumesc pentru sfaturi , maine il duc la "doctor"...dupa resuscitare sa inteleg ca nu se mai poate folosi Gemini...?...ce imagine e mai stabila ?...multumesc tuturor pentru raspunsuri !
    La imagini mai vechi, las userii cu vechime pe site sa te sfatuiasca, la cele noi din tot ce am incercat, m-am oprit la imaginea lui Marwen, care a ajuns la versiunea 2.6. Dupa parerea mea se misca cel mai repede, ai addons.url actualizat ptr tot ce e nevoie, nu in ultimul rind, are spatiu mare in /var. Fereste-te de imaginile gen modefecated sau back-up ca sa nu ai surprize neplacute. Spor sa ai.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ullises View Post
    clar....in 5 ani am folosit doar Gemini...intradevar am avut ceva probleme la internet si am facut un download de proba dar am dat cancel la instalare...concluzia e ca am folosit 5 ani o clona...bravo lor ! multumesc pentru sfaturi , maine il duc la "doctor"...dupa resuscitare sa inteleg ca nu se mai poate folosi Gemini...?...ce imagine e mai stabila ?...multumesc tuturor pentru raspunsuri !
    dupa operatie (jtag) receptorul clona se transforma in clona cu MAC original. Acest receptor clona cu MAC original poate folosi cat orice imagine patchuita cat si orice imagine originala.

  11. #11
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unii dintre voi nici dupa atatia ani nu stiti cum e treaba cu dm500

    @prodi scrie ..Dupa aceasta poti folosi ORICE IMAGINE ORIGINALA fara nici o frica......cam care ar fi orice imagine originala?parca una singura este..GP,restu sant imagini pentru dm500 cu mica diferenta ca nu contin time bomb si era bine sa le folosesti pe alea daca nu sti ce si cum plus ca erau net superioare minunatei GP

    @gilboa scrie.. "Adios Amigos " o primesti in majoritatea cazuri doar daca faci update online de pe serverul lor indiferent la ce ...adica sa inteleg ca time bomb se afla in vreun skin?sau setari de h-h?in vreun plugin?
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  12. #12
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    dupa operatie (jtag) receptorul clona se transforma in clona cu MAC original. Acest receptor clona cu MAC original poate folosi cat orice imagine patchuita cat si orice imagine originala.
    gresit spus patch...e eliminat time bomb in rest imaginea e originala
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici ai doar o parte din lista imaginilor originale (gemeni, pli, nemesis, nabilosat etc etc). Nu mai e nevoie de comentarii.

    http://www.dreambox.it/dm500.htm

    iooon "parca" is mai multe imagini originale, nu ?
    Dar ai scris : "unii dintre voi nici dupa atatia ani nu stiti cum e treaba cu dm500" .....
    Last edited by prodi; 23rd April 2013 at 11:16.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    gresit spus patch...e eliminat time bomb in rest imaginea e originala

    Revin cu precizari (scriu cu litere mari) :
    1) CLONELE CU MAC ORIGINAL (00:09:34 , nu ce e scris pe cutie ci ce e de fapt in hardware) NU PRIND TIME BOMB .
    2) CLONELE CU MAC ORIGINAL (00:09:34, nu ce e scris pe cutie ci ce e de fapt in hardware) FUNCTIONEAZA 1:1 CA UN RECEPTOR ORIGINAL. SE POATE FACE ORICE UPDATE, SE POATE INSTALA ORICE SKIN ETC ETC.

  15. #15
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doamne nu are rost...nici nu stiu de ce am dat reply,imi vine asa uneori
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top