Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Probleme semnal

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme semnal

    Salutare tuturor ,de cateva zile am o problema de semnal si anume ,cand dau drumu la antena dupa cca 15-20 min scade semnalul ,cel de la calitate din dreapta ,in stanga in schimb ramane pe 80% dar dupa cca o ora scade la 0 total,daca opresc cutia(decodor) si'l las cca o ora si ii redau drumul o iau de la capat cu aceeasi buba .Azi am fost la un prieten sa imprumut cutia(decodor) lui ca sa vad de unde vine problema ,in prima instanta am crezut ca este antena miscata sau LNB'ul de vina dar nu a fost asa pt ca pe cutia(decodor) lui semnalul ramane 80% nivel si calitate 98% constant .Deci eu cred ca problema vine din interiorul cutiei(decodor) ,poate cineva sa ma lamureasca de unde precis vine,.....condesatorii sant de vina sau altceva ? Modelul este un hyundai si are 7 sau 8 ani vechime....nu mai retin .....nu am avut nici ce'a mai mica problema cu el in toti acesti ani ,cred ca batranetzea e de vina .

  2. #2
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba condensatorii de pe sursa
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  3. #3
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    schimba condensatorii de pe sursa
    Pai spune-i si care condici sa-i schimbe,ca nu tre sa-i schimbe toti,nu?
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  4. #4
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Pai spune-i si care condici sa-i schimbe,ca nu tre sa-i schimbe toti,nu?

    pe aia umflati?
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu neaparat tre sa fie umflati...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pt raspunsuri.....intre timp am schimbat si LNB'ul ,acum am alta nedumerire........au disparut din programe si am mai ramas doar cu 15 programe ....acelasi lucru era si cu lnb'ul vechi ....au schimbat cei de la digitv ceva frecvente ? Cand dau la setari mereu ma baga pe aceasta frecventa TP 11.766 GHz

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ai actualizata lista cu frecventele de satelit pe care emite digi tv.
    treci peste flysat.com si vezi transporderii. din cate stiu eu, digi tv nu are transporderi sub 12.000.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate trebuie sa mai reglezi si antena un pic,eu am patit asta odata nu intrau toate tp-urile si cu un pic reglaj fin la antena sa rezolvat problema

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mergi cu receiverul , la cel mai apropiat punct Rds-Rcs SERVICE ( sau unde platesti abo ) ,CU receiver +cartela din el .

    daca va fi necesar iti schimba cei de la SERVICE = tot ce e nevoie , SAU primesti altul in schimb . in functie de stock , sau placa de baza ( sper sa ai noroc in Jud respectiv ) !

    daca e de la receiver o problema prealabila !

    daca e de la Antena Satelit > contacteaza Instalatorii !
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar fi posibil ca problemele sa apara de la cablul invechit.

  11. #11
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    informatie, poate utila pentru unii.
    --
    MAGAZINUL FINANTELOR PUBLICE ORADEA, VINDE REC DIGI -LA 25,00RON

    NU MA INTREBATI CUM LE-AU OBTINUT, DAR EXISTA LA VANZARE. am ceva banuieli,... )), oare DIGI , plateste mai nou darile la STAT prin Produse, aflate in gestiune ?
    nu stiu ce modele,...au pe stoc.

    POATE INTERESEAZA PE CINEVA REC DIGI

    hai sa ne platim si noi facturile la ei cu cartofi, sau mere ,pe viitor,....

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc tuturor pt raspunsuri ,ce'am facut intre timp....am gasit prin podul casei alt receiver mai vechi pe care'l credeam aruncat la gunoi de mult timp ,l'am instalat si surpriza,am semnal foarte bun (LNB si cablu schimbate)si pot vedea cateva programe free romanesti .Din pacate nu locuiesc in tara ca sa ma pot duce la un doctor cu receiver'ul meu ,dupa multa cautare am reusit sa gasesc un electronist ,a deschis aparatul si toti condesatorii sant mersi bine ,problema vine de unde intra cablul de la antena ,i'am explicat omului ca pe celalalt receiver am semnal bun si totul e ok dar pe acest receiver atunci cand bag cablul uneori am semnalul bun si incet incet scade semnalul pana pica pe 10% pe ambele parti .Cred ca cel mai bine in cazul asta este sa'mi iau alt receiver cu alta cartela noua (abonament nou) si am terminat cu tot stresul .Am o intrebare la voi acum ,care din noile receivere de la digitv sant mai bunicele HUMAX HD sau sa raman tot la unul normal ? Cel ce sa stricat 8 ani am avut parte de el fara nici o problema pana in momentul de fata ,pt mine si'a facut tot banul care am dat pe el la vremea respectiva .A,sa nu uit,mai am o intrebare ,am pe cineva in tara care are abonament la digitv dar pe cablu ,intrebarea mea este daca se poate ca in acest abonament are dreptul la inca o cartela dar pe satelit ? Inca odata va multumesc si astept un raspuns de la voi in privinta noilor receivere de la digitv sau poate UCP .

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=raz111272;problema vine de unde intra cablul de la antena ...se cheama Tuner.trebuie schimbat

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba-i condensatorii chiar daca ei par ok,in timp se usuca si se devalorizeaza si nu mai filtraza si stabilizeaza tensiunea bine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top