Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Trimax SM-3500

  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default Trimax SM-3500

    Ce editor folositi pentru lista de sateliti la Trimax SM-3500 ?
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by -=SAT=- View Post
    Ce editor folositi pentru lista de sateliti la Trimax SM-3500 ?
    incearca cu meter-tool.zip din link-ul asta http://www.trimaxmeters.com/software.html

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by di.fm View Post
    merci, cunosc softul, e necomestibil altceva nu exista ?
    lista actuala exista pe undeva ?

    merci
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAT
    Ce editor folositi pentru lista de sateliti la Trimax SM-3500 ?
    Nu am Trimax3500,dar pentru 2500 folosesc MeterV1.2.El este valabil atit pentru incarcarea softului cit si pentru editor.
    Se pare ca e bun si pentru Trimax3500.Nu am vazut sa fi actualizat acest editor.
    Trebuie sa-ti spun ca la prima utilizare a editorului am descoperit un bug,iar la sesizarea mea producatorul mi-a trimis un fisier cu care am
    readus la viata aparatul.Am descoperit acest bug cind am adaugat sateliti si mi-am editat transponderii.Fara ca producatorul sa-mi fi spus in ce a constat bug-ul
    care mi-a "omorit" metrul,cred ca el a aparut dupa ce am introdus unele date{cuvinte}in editor ce s-au transformat in semne grafice ca acestea:#/\|.
    Dar de atunci n-am mai avut probleme cu editorul MeterV1.2.
    Singura mea retinere ca varianta de editor mentionata sa nu fie valabila pentru 3500 deoarece editorul folosit de mine nu accepta valori ale symbol rate-uri mai mici de 2000 Ks.Mi se pare ca Trimax3500 lucreaza si cu symbol rate de 1.5 ks.Mai sint probabil si alte mici diferente.
    Sper sa te ajute.

    satelescu

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    canalele le-ai adaugat fiecare manual sau exista liste de canale de la satcodx sau lyngsat ?

    merci


    Quote Originally Posted by satelescu View Post
    Nu am Trimax3500,dar pentru 2500 folosesc MeterV1.2.El este valabil atit pentru incarcarea softului cit si pentru editor.
    Se pare ca e bun si pentru Trimax3500.Nu am vazut sa fi actualizat acest editor.
    Trebuie sa-ti spun ca la prima utilizare a editorului am descoperit un bug,iar la sesizarea mea producatorul mi-a trimis un fisier cu care am
    readus la viata aparatul.Am descoperit acest bug cind am adaugat sateliti si mi-am editat transponderii.Fara ca producatorul sa-mi fi spus in ce a constat bug-ul
    care mi-a "omorit" metrul,cred ca el a aparut dupa ce am introdus unele date{cuvinte}in editor ce s-au transformat in semne grafice ca acestea:#/\|.
    Dar de atunci n-am mai avut probleme cu editorul MeterV1.2.
    Singura mea retinere ca varianta de editor mentionata sa nu fie valabila pentru 3500 deoarece editorul folosit de mine nu accepta valori ale symbol rate-uri mai mici de 2000 Ks.Mi se pare ca Trimax3500 lucreaza si cu symbol rate de 1.5 ks.Mai sint probabil si alte mici diferente.
    Sper sa te ajute.

    satelescu
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Editorul nu are functie de transfer de liste sateliti,transponderi sau canale.Editarea se face manual.
    Ca sa-ti faci o idee,iata cum arata acest utilitar MeterV1.2:



    satelescu

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, merci
    am aparatul de cca 2 ani si nu l-am folosit inca

    Quote Originally Posted by satelescu View Post
    Editorul nu are functie de transfer de liste sateliti,transponderi sau canale.Editarea se face manual.
    Ca sa-ti faci o idee,iata cum arata acest utilitar MeterV1.2:

    http://img4.hostingpics.net/pics/435206editortrimax.png

    satelescu
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top