Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Receptor Amiko

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor Amiko

    Care model de receptor Amiko se poate folosi client si server CCcam in cardsharing ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Numai client, ca server doar in HomeCamd. Valabil pentru toate modelele de Amiko.

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionaioanei View Post
    Care model de receptor Amiko se poate folosi client si server CCcam in cardsharing ?
    Amiko alien 8900

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am amiko 8240, folosesc client Newcd, totul functioneaza bine, numai la Sky german am probleme,Pe programele Sd se deschide, pe cele HD, NU!(Cu alt tip de receptor Echosmart 8735) merg toate fara probleme.)Unde o fi buba?Ce nu stie Amiko, fata de Echo?O fi o ,,chestie" in modul de codare a programelor Sky de HD?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu CCCamd merg toate HD-urile la nemti, nu am incercat cu Newcamd.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Cu CCCamd merg toate HD-urile la nemti, nu am incercat cu Newcamd.
    Multumesc!Din pacate am Newcamd!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top