Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Imagini PLi Diamond pentru familia Dreambox

    ... Pli = ex-Hydra team
    http://pli.dreamvcr.com/diamond/releasenote/

    - 1.09 kernel (2.6.9)
    - 1.09 enigma (19-12-2005)
    - Squashfs 2.2-r2 with LZMA-compression
    - Front Processor version 1.06
    - New PMT Interface: a new interface between Enigma and an Emu/Softcam
    - Softcam / Cardserver Setup incl. Sticky SoftCams using new PMT interface
    - Private EPG for Premiere
    - Manual (Un)Install of plugins/addons etc
    - Enable/Disable automatic download of software menu index
    - Dreambox Tools: Check Cronjobs & Free Space; ECM-, Memory-, Mgcamd-Info, NetStat, Process list
    - Tuxtxt v1.94
    - Settings to control infobar on zap and OK
    - Skin: The name of the current running emu (e.g. 'camxng')
    - Skin: The video format of the current service (e.g. '704x576 4:3 25 fps')
    - Skin: Caid types supported in the current stream
    - Skin: Frequency, FEC, Polarisation, Symbol rate
    - Language Setup
    - Var to USB/HDD
    - Debug Settings
    - Create your own script control panel under the Blue Setup button
    - Firewall ready
    - Crond ready
    - OSD supports: Yellow Button - Addons/Plugins, Blue Button - PLi Setup
    - Password change allowed by user to any password
    - Games ready
    - CIFS enabled
    - New filenaming of your Recorded Movies,
    - It will be shown as ---
    - Multiview
    - Full Media Highway EPG support for ALL Media Highway EPG providers
    - Menu Language selection in your own native language
    - No SoftCams onboard ALL to be downloaded

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna ... si arata bine !

    A reusit cineva sa faca MAX-ul sa mearga pe imagine folosind alt CAM decat scam ?
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  3. #3
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]

    1-Destul de stufoasa (un incepator nu ar sti pe unde s-o apuce)!
    2-Destul de stabila !
    3-(max sa deschis la mine si cu newcamd nu doar cu scam)!
    4-Gbox a percutat in 20-25 secunde de la apasarea pe tragaci!
    5-v2.03 nu se agatza prin urmare nu ma apuc de alte versiuni!

    Concluzie :
    Daca e rubedenie de sange cu HYDRA inseamna ca is foarte apropiate chiar daca au alt nume de familie .
    Face treaba buna atat doar ca e stufoasa rau!



    Sal'[email protected]

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cele scrise de rolion prin diverse threaduri m-am hotarat sa o instalez . Revin mai tarziu . De nu-mi place (merge ok) sa te pregatesti de bulgareala .


    Later edit : am luat de 3 ori : http://pli.dreamvcr.com/dm500/pli-Di...0-20051223.zip si de 3 ori primesc mesajul :

    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/error.gif[/img]

    Cred ca s-au grabit cei de la PLi cand au uploadat arhiva .

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rolion
    Buna ... si arata bine !

    A reusit cineva sa faca MAX-ul sa mearga pe imagine folosind alt CAM decat scam ?
    mgcamd, camd3 si newcamd

    Quote Originally Posted by arhanghelxxl
    Gbox a percutat in 20-25 secunde de la apasarea pe tragaci!
    de unde ai gbox-ul? imi poti da si mie un link cu un howto install si o versiune mai noua, eventual? multumesc mult!
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  6. #6
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    KB o poti lua de aici si functioneaza
    http://www.ptown-networks.com/u1/ind...0-20051223.zip

  7. #7
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu instalez softuri de pe orice site .

  9. #9
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iar incepi ?

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am spus doar ca instalez softuri de pe siteuri serioase , adica siteurile team-urilor . EOF .

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @arhanghelxxl

    Salut si multam de informatii.
    Cum de ai reusit sa pui giebocs-ul!? Nu am erori la instal,dar nu il vad listat nici in SoftCam Setup!

    Orice ajutor,multam anticipat !

    La mine ,pe manual installation,nu mi-l inregistreaza in PLiManager (var/etc/plimgr/cams) !

    giebocs:

    var
    var/SDT
    var/SDT/gbox.emu
    var/bin
    var/bin/cardservcs
    var/bin/gbox
    var/bin/cs2gbox
    var/keys
    var/keys/cs2gbox.cfg
    var/keys/gbox_cfg
    var/keys/softcam.cfg
    var/keys/cwshare.cfg
    var/tmp
    var/tmp/sdt.ins
    var/tuxbox
    var/tuxbox/config
    var/tuxbox/config/cardsecs.cfg
    var/uninstall
    var/uninstall/gbox.un

    =====================
    newcamd:

    var
    var/bin
    var/bin/newcamd
    var/bin/cardspider
    var/bin/cardserver
    var/bin/betad
    var/etc
    var/etc/plimgr
    var/etc/plimgr/cams
    var/etc/plimgr/cams/newcamd
    var/etc/plimgr/cardservers
    var/etc/plimgr/cardservers/cardserver
    var/lib
    var/lib/libcamdio.so.0
    ______________________

    Multam...
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rolion
    Eu am facut in felu urmator :
    1. Blue buton
    2. Software Management /ok
    3. Downloads /ok
    4. Selectezi Softcam / Cardserver /ok
    5. Selectezi gbox in Menu (No softcam)(latest) /ok si instal
    5. Copy gbox in /var/bin
    6. copy gbox_cfg si cwshare.cfg in var/keys
    7. telnet dreamu tau
    8. cd /var/bin
    8. chmod 755 gbox

    Acum ar trebui sa ai in softcam setup gbox.Il selectezi ca default softcam dupa care apesi verde si gata ai gbox instalat si gata de "Munca"

    Eu asa am facut si merge super


    DB500+Kaon570 ,ant 1,8m+ant 1,3 si max

  13. #13
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ arhanghelxxl & ianyika:->foarte multam de raspuns!

    dar..tot parca imi lipseste acea posibilitate de a vedea EMM si ECM de pe imaginea de DaVinci!
    Inapoi la DaVinci,sorry...
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  15. #15
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus imaginea pe pitic si e beton! Problema e ca nu stiu unde naiba gasesc setarile pentru quickbutton ca sa pot pune tasta galbena pentru DVR sa pot comanda start/stop inregistrare pe Cifs din telecomanda. Stie cineva cum se porneste/opreste inregistrarea pe imaginea asta?
    Multumiri!
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 22nd March 2006, 23:54
  2. Noi imagini SF pentru DM 500 si DM 56xx
    By loko in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 12th November 2005, 20:30
  3. imagini Dreambox 500s
    By liviurosioara in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 27th October 2005, 14:56
  4. Familia de receptoare Strong srt440x viaccess !
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 21st July 2005, 22:49
  5. Replies: 5
    Last Post: 23rd June 2005, 19:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top