Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR1,TVR2 si TVRHD Problema receptie - semnal minim 80%

    De cand au modificat parametrii de receptie, pe Eutelsat 16A , cu frecventa 11512 V 29950 NU imi merge TVR1, TVR2 si TVR HD, desi am verificat din nou sistemul de receptie:

    Antena offset de 115cm avand Eutelsat 16A direct pe centrul ei,

    LNB Inverto Black Ultra Quad IDLB QUDL40-ULTRA-OPP Quad 40mm LNB 0.2 dB nou nout

    VU+Duo

    Cartela TVR si cam Viaccess

    Semnal calitate peste 80% indiferent de vreme - momentan 84%.


    Am imagine cu mii de blocuri si sunet sacadat!

    Toate celelalte porgrame din pachet functioneaza normal. De asemenea functioneaza normal toate programele inclusiv TVR1 si TVR2 pe frecventa veche de 11471 V 29950.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Seteaza camul sa fie high bitrate sau ceva de genul asta.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo​2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2,

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum setez high-bit rate la cam?

  4. #4
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...mie imi merge super bine. Aseara chiar am vazut Champions League pe ea ...

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am mai scris si in alt topic cu ceva timp in urma, pana la schimbarea parametrilor imi mergea fara probleme pe TVR HD, TVR1 si TVR2.

    Apoi am avut probleme, cu receptia si semnalul era la limita de 70%.

    Acum am inlocuit LNB-ul cu cel mentionat si semnalul a crescut cu 10-15%, la minim 80%.

    De aceea m-am asteptat ca acum sa mearga fara alte probleme.

  6. #6
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu aceleas probleme , daca ai gasit o rezolvare anuntama te rog.....

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si la mine la fel. daca rezolvi , posteaza.........ms

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in functie de receiver si imaginea pe care o rulati se schimba camul sa accepte "high bitrate", astfel:

    (Vu+Duo cu BH 2.0.2 rev B build 2013-03-29-master)

    Menu - Setup - Common Interface - High Bitrate support - YES la modulul Viaccess



    Totusi, folosind "high bitrate", nu a mai decodat nici macar cat pana acum, dand mesaje de eroare la TVR1, TVR2 si TVRHD "No right" la modulul Viaccess.


    Probabil sa fie vorba de partea fizica (hardware a modulului) - un Viaccess fabricat de SCM Microsystems in Singapore, care este destinat pentru encriptia DVB-MPEG-2 - http://www.best-de.tv/uploadIMG/1181136731.jpg


    Voi incerca cu un alt modul Viaccess care sa stie hardware MPEG-4. Problema se pune care dintre ele ca sunt 4-6 modele disponibile pe piata?

    Sunt de Neotin, SMIT, Pocket powered by NP4, Viaccess Icecript, plus cele profesionale.

    Orice sfat este binevenit!

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si tocmai vroiam sa mi un card tvr si un cam via strong...

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Card poti sa iei,cat de mult conteaza camul nu stiu ,eu il folosesc in phoenix si nu am probleme.

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    E.U.
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut exact aceeasi problema adica semnal puternic darreceptie video numai macroblocuri si sunet sacadat. Pe vechea frecventa totul OK. Receptor deasemenea linux cu doua tunere(Xtrend 9200) cu Samsung Smart TV.
    Card TV introdus in Cam Viaccess.
    Sunat TVR, reactivat cartela cureceptorul off si apoi on dar…nimic. Cartela insa valabila pana in octombrie2013 cu update-ul deja facut.
    Am decis cumpararea altui cam mai“smeker” si am introdus cartela intr-un cam Viaccess nou-nout si ambele intr-unreceptor Megasat 800 cam jerpelit…. dar…instantaneu imaginecu sunet super. Gata sa cumpar noul cam, m-am hotarat sa-mi spun of-ulmeu proprietarului magazinului si vrand si el sa vada ce si cum, am reintrodus cartelaTVR de data asta in vechiul meu cam Viaccess si din nou in Megasat 800 si SURPRIZA : imagine si sunet perfecte.
    Ah…receptorul dvs are o problema de sincronizare cucam-ul dar…..
    Reintors acasa dupa vreo cateva ore ma gandeam ce-ar fisa…..Nu…nu se poate…. dar…daca…si reintroduc vechiul meu cam cu cartela TVR inreceptor si BIGEST SURPRISE….Imagine si sunet super. Concluziile sunt alevoastre dar si eu as vrea sa aflu care din cele doua (cam sau cartela) a facutupdate intr-un alt receptor. Si de ce ?
    Invatatura este transmisibila, experienta din pacate NU !

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am fost cu cam-ul si cartela TVR la un magazin de specialitate sa testeze cartele TVR pe unul din cele doua camuri viacces disponibile , dar mi-a spus ca nu merge - nu decripteaza nimic. NU avea sistemul cu TVR la vedere asa ca a mers in spate, dar a venit dupa vreo 20 de minute dezamagit.

    Deci care este problema? Este cartela TVR? Este receiverul? Este camul?

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai mult nici lui "mariuss" nu ii merge cartela TVR si camul Viaccess pe VU+Solo, si a incercat cu folosirea emulatoarelor dara fara success.

    Sa fie aceasta o problema a receptoarelor din gama VU+

    O sa asteptam verdictul dupa folosirea cartelei TVR si camul VIaccess in televizorul Samsung cu tuner Sat+CI si eventual pe un receiver Technomate mai vechi. Revin cu detalii.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie imi functioneaza perfect pe Vu+Solo2 atat cam cat si emu. Cand am introdus prima data cam-ul imi facea macroblocuri. Am setat high bitrate din meniul camylui si gata, functioneaza perfect.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo​2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2,

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie imi merge perfect pe un Samsung cu CI si un CAM Via - ala rosu. Dar mi-a facut figuri la inceput, dupa ce au schimbat frecventa.
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top