Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce are calculatorul cu recul Digi

    O cudaţenie am rec digi dublu cu două cartele când pornesc calculatorul dispare semnalul de pe digi.
    Menţionezi calculatorul nu este legat de rec si nu are in comun nimic cu calculatorul cum nu are cu frigiderul din casă.
    Pe mine ma depăşeşte cred că trebuie să chem popa Ortodoxă pare ceva paranormal hahaha

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil probleme de impamantare sau cablul de la antena e aproape de ceva fire electrice,incearca sa intorci stecherul de la rec.

  3. #3
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    posibil ai calculatoru legat la vre-un router si iti bruiaza semnalu
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai ai placa Skystar pe calculator legata la antena ?
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu

    Nu mai este legat skystarul

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate sa ai wireless activat si sa interfereze semnalul cu cel de la reciever.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnalul de la wireless are interferente doar pe frecvente mari de la 12 mii in sus , nu ar cadea toate frecventele .
    E ciudat , ai si alte frecvente scanate pe receptor in afara de cele digi sa vezi daca merg ?
    Ma gandesc la un scurt pe undeva .

    PS Totusi daca ai wireless , inchide-l si vezi daca merge Digi si calculatorul in acelasi timp .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate de la sursa calculatorului,pune o impamantare la calculator.

  9. #9
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    diferenta de potential la priza de pamant,daca nu sursa calculatorului oscileaza in frecventa si afecteaza semnalul de lnb mai ales daca cablul este mai batranel.Eu am patit asa dar era de la alt receptor cand il porneam o parte din tp nu mai aveau semnal pe alt receptor ,am reparat sursa acelui receptor si acum totul ok.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top