Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 - Nu intra imaginea pe N24! Cum rezolvam?

    Salut!
    Este semnal, intra la scanare, dar ecranul ramane negru!
    Mentionez ca pe receivere intra imaginea...
    Deci, cum rezolvam si problema asta?

    Amos 4*WEST

    11.416H
    3327
    3/4

    Canal N24

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  2. #2
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    e ok pe ss2 cu alt-dvb. acum am incercat.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hmm...
    In ProgDVB nu este imagine!

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    altdvb , Packet Size 184 - merge foarte bine
    V-am pupat !

  5. #5
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @mOBY2

    man pachet size 184 nu are nici in clin nici in maneca cu n24 pentru ca n24 nu e un canal codat......

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default @stailus

    ase e ! sorry !
    da' initial numai asa a mers nus' de ce !
    si de ce nu intra intra in progdvb ?
    V-am pupat !

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceeasi problema am avut cu un receiver kaon.rezolvarea problemei prin
    modificarea frecventei si (sau)a simbol rate.noroc,nirolf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Minimax isi schimba imaginea
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 2
    Last Post: 23rd February 2006, 10:24
  2. focus rupe imaginea
    By gavrild in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 31st July 2005, 04:44
  3. a testat cineva imaginea PI2?
    By onyx in forum DREAMBOX
    Replies: 8
    Last Post: 17th June 2005, 12:19
  4. Se poate ajusta imaginea pe ss2 cu progdvb?
    By hgfdgfui in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 30th November 2004, 23:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top