Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: intrebare?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    CARANSEBES
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare?

    Va rog sa ma ajutati cu o anomalie dream 800 clona,imagine gemeni, cccam2.2.1,am avut 39 de linii in el am taiat la 29 ami face figurii in sensul ca se blocheaza cccam in continu...cine ma poate lamuri va rog,doresc un sfat..multumesc anticipat
    CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FII STEAUA BUCURESTIII

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adifcsb View Post
    Va rog sa ma ajutati cu o anomalie dream 800 clona,imagine gemeni, cccam2.2.1,am avut 39 de linii in el am taiat la 29 ami face figurii in sensul ca se blocheaza cccam in continu...cine ma poate lamuri va rog,doresc un sfat..multumesc anticipat
    Sal.ceva mai multe informati daca se poate,cum anume se blocheaza ccam-ul?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ce useri fac trafic foarte mare si da-le avizare.Daca nu,ii scoti.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    CARANSEBES
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sare din hop1 in 2 si invers si se blocheaza
    CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FII STEAUA BUCURESTIII

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Burkina Faso
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca ar trebui sa dai niste detaliiiii , asa se va gasi cineva sa te ajute . In primul rand pe ce canale se blocheaza ? pe cele de la digi ? focus? sky italia ? sau care provider?apoi vezi ce ping si ce ecm ai de la cine deschide, mai vezi cine si cum iti face trafic ! plue ca si eu ti-am dat o linie de sharing dar mai tot timpul te vad offline , vezi routerul daca lucreaza in parametrii normali sa nu ai pachete pierdute

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba DNS-ul, sigur ai o gramada de atacuri care-ti paralizeaza cccamul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top