Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: Ciudat

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudat

    A receptor Digi dublu din care se foloseste numai o cartela legat numai un singur cablu.
    Am un Skystar 2 legat separat la acelaşi LNB cu două ieşiri dar am testat si cu unul care are patru ieşiri. cum pornesc skystarul dispare semnalul şi de pe receptor şi de pe skystar deşi LNB+ul este dulbu sau cu patru . Oare cablul este de vină alceva nu ştiu ce poate fii

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LNB-ul este Quad sau Quattro? Asta e intrebarea...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    LNB-ul este Quad sau Quattro? Asta e intrebarea...
    care e legatura ?

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-are nici o legătură
    Încearcă si varianta schimbării lnb-ului
    ----------------------------------------------

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu lnc-ul e de vina atunci numai cablul coaxial mai ramine

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default Deci

    Initial am pus de patru si nu a functionat dupa acea am pus de doi si tot nu merege

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by banditata View Post
    A receptor Digi dublu din care se foloseste numai o cartela legat numai un singur cablu. Am un Skystar 2 legat separat la acelaşi LNB cu două ieşiri dar am testat si cu unul care are patru ieşiri. cum pornesc skystarul dispare semnalul şi de pe receptor şi de pe skystar deşi LNB+ul este dulbu sau cu patru . Oare cablul este de vină alceva nu ştiu ce poate fii
    ai activat optiunea 22kHz din placa si receptor?

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai frate Quad este tot una cu Quatro? Din cate stiu Quatro merge doar pe o singura polarizare... sau gresesc?

    - - - Updated - - -

    Cred ca nu am citit bine intrebarea omului...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum , nu stiu , zic si eu , am intalnit cazuri cand lnb-ul nu vroia sa comunice cu aparatele , nu era compatibil , eu zic sa incerci alt tip de lnb .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu ramine sa schimbi conserva, placa skysatar si neaparat pc-ul.

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buuun , m-am mai informat si se pare ca placa e de vina . Cum a zis si @cipryan mai sus s-ar putea sa fie dus ceva la ea .

    Este un articol in engleza pe un forum rival/prieten Repair of a common problem with the Skystar2 V 2.6

    Ca sa fii sigur , scoate placa si baga un receptor daca ai pe lnb in acelasi timp cu Digi si vezi daca merge .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top