Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default problema Samsung LED UE40D5000

    Salutare!
    Dupa experienta neplacuta cu un service Samsung din Bucuresti, am cam renuntat a merge la asemenea incompetenti sau, din contra competenti dar inselatori.
    Pe scurt este vorba despre un Samsung LED UE40D5000 al unui preten. In ziua in care l-am vizitat prezenta niste dungi orizontale ff finute dar sesizabile pe toata suprafata display-ului (el zicea ca nu le sesizase anterior sau in fine .. parca nu ar fi vrut sa recunoasca faptul ca TV-ul ar avea o problema). Sunt stabile, nu se deplaseaza in sus sau in jos - m-am gandit ca ar putea fi ceva pe parte de tuner. Insa aceste liniute apar chiar si peste iconita de "mute" ceea ce ma face sa cred ca nu are treaba cu tunerul si mai degraba display-ul.
    Acum, se pare ca aceste liniute sunt prezente doar pe jumatatea inferioara a display-ului.

    P.S. Nu a incercat sa ruleze un film pe USB pentru a vedea ce se-ntampla in aceasta situatie.

    Asadar, daca cineva s-a mai lovit de aceasta problema, va rog, dati-mi si mie o solutie/idee.

    Multumesc!

    Cheers BADE !



  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu sunt specialist , mai incercati si la lyncul asta , poate iese ceva!
    http://www.pbase.com/jackcnd/1080p_tests

  3. #3
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate fii din tcon sau benzile de la tecon la display.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut aceasta problema la un tv dar din alta serie 32D5000 . Eu eram la un service din Cluj cu un CRT la reparat si a venit un nene nervos ca e la a doua vizita si problema nu s-a rezolvat. Meseriasul a pus pe imaginea de test iar clientul i-a arata ca si acolo se vad. Intradevar erau foarte fine. Nu mai stiu care a fost finalul ca eu am plecat intre timp. Deci parerea mea e sa verifice pe imaginea de test si daca face si acolo sa-l duca la service iar daca e in garantie sa ceara banii inapoi.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @djczefre m-am uitat cu atentie pe exemplele de acolo dar .. nu seamana cu niciuna
    @harry75 spune-mi, te rog, ce este "tecon display" ca sincer nu stiu
    @don Pedro o sa-i sugerez sa incerce si cu imaginea de test. Un lucru este clar - aparatul tocmai a iesit din garantie. (la fel am patit si eu - dupa garantie. Parca este un facut sa se intample dupa ce expira garantia. Sa fie doar o simpla coincidenta sau ce?)

    Va multumesc tuturor! daca cineva mai are si alte sugestii, cu siguranta sunt binevenite.

    Cu bine!

    Cheers BADE !



  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    [email protected] 46.27 , 24.4 East
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    '' T- Con '' e Timer and Control al display ului , el imparte datele primite de la Motherboard ul TV ului pe LCD , daca cumva ceva nu corespunde la Mapping , apar acele dungi , care ,
    daca este bunavointa din partea ' Service '' istilor se poate rezolva in '' Meniu Service '' sa cel mai rau caz cu testerele lor '' Profi ''.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Dupa cum scriam si in primul post .. mi s-a luat de-a binelea de service. Daca exista posibilitatea de a face eu insumi acest lucru .. ar fi super.
    Eu am rezolvat o alta problema pe care am avut-o cu LCD-ul meu in timp ce din partea service-ului mi s-a diagnosticat probleme la sursa de alimentare si inlocuirea acesteia .. eh.. nu era de mult dee.. cca 600 ron. Iata, asadar, de ce nu mai am incredere in niste astfel de jmenari.

    toate bune!

    Quote Originally Posted by Heidecken View Post
    '' T- Con '' e Timer and Control al display ului , el imparte datele primite de la Motherboard ul TV ului pe LCD , daca cumva ceva nu corespunde la Mapping , apar acele dungi , care ,
    daca este bunavointa din partea ' Service '' istilor se poate rezolva in '' Meniu Service '' sa cel mai rau caz cu testerele lor '' Profi ''.

    Cheers BADE !



  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce spui si descri e defect dispaly-ul ,nu t-con-ul.
    Intra in meniul service si vezi ce display are sau da-i capacul jos.
    Din pacate fara service nu vad cum poti rezolva problema.

    f11

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top