Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2009
  Posts
  100
  Posts Thanks / Likes

  Default Life, o emisiune prezentată de un naturalist la Discovery.

  Life, o emisiune prezentată de un naturalist la Discovery.


  Discovery Channel va difuza, din 5 aprilie, Life, un program blockbuster în zece părți. Emisiunea, care cuprinde peste 130 de povesti incredibile din lumea naturii, va fi difuzată în fiecare vineri de la ora 21.00.

  Narat de celebrul naturalist britanic Sir David Attenborough, Life este un program filmat în patru ani, pe parcursul a peste 3.000 de zile, străbătând fiecare habitat și fiecare continent pentru a prezenta minunata diversitate a vieții pe Pământ.
  Tehnici cinematografice de înaltă performanţă surprind secvenţe superbe: păsări care aleargă şi dansează pe suprafaţa apei, în ritualuri de curtare uimitor de sofisticate; peşti care îşi păcălesc prădătorii folosindu-şi înotătoarele ca să zboare; şi muşte care se întrec în competiţii fascinante, pentru a-şi face ochii cât mai mari.
  La sfârşitul fiecărui episod din serie, zece minute sunt dedicate unui material de tip making-of, intitulat Life on Location.
  Despre filmările la emisiunea Life
  Echipa de filmare a programului Life a reuşit să se folosească de giroscop pentru a crea cadre stabile preluate din vehicule în mişcare, chiar şi pe teren accidentat, permiţând astfel pentru prima dată urmărirea în paralel a unor turme de reni şi de elefanţi.
  Camere HD miniaturale au fost folosite în număr mare pentru episodul 6 al seriei despre insecte.
  În Mexic, echipa a creat un fel de “pânză de păianjen” din cabluri, în desişul unei păduri, pentru a da telespectatorului senzaţia că zboară alături de milioane de fluturi-monarh, în timp ce în Zambia, filmările s-au derulat dintr-un balon cu aer cald, pentru a nu tulbura activitatea unor stoluri uriaşe de lilieci.

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  298
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Super, am vazut un episod din serie pe net.
  Merita urmarita toata seria.
  For a better world!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top