Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default imagine pentru ssl 84

    Aveam pe batranul 800 un gemini5.1 la care nu mai functiona nici feed-ul pentru apps/emu. Asa ca am zis ca e vremea ptr un update. Problema este ca box-ul este original dar nu si tunerul, care este onrevizie M luata de la chinezii cu liciurchiciu. Am incercat newnigma 332 dar se pare ca nu prea are drivere ptr tunerul asta (neoficial). Cam ce alte imagini mai exista relativ competente? Eu cand am pierdut legatura acum 2-3 ani era newnigma si gemini. Nu as vrea totusi sa pun la loc tunerul L3 original al lui pentru ca avea mai multe buguri...se prajea, avea pb cu ceva frecvente hd, si parca nici imagine modata nu as vrea.
    Daca ar fi cineva cu configuratie similara ar fi beton..
    p.s.: am tot sapat de 2 zile si am gasit o "solutie" cu niste dvb module modate ptr clone insa nu meregea, probabil ptr ca la mine box-ul este original si doar tunerul vaporean. Mentionez ca a mers perfect cu gemini si ceva newnigma mai vechi, acum 3 ani. Bootloaderul acum este 84 dar am incercat si cu 76, la fel

    Multzam!
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    Aveam pe batranul 800 un gemini5.1 la care nu mai functiona nici feed-ul pentru apps/emu. Asa ca am zis ca e vremea ptr un update. Problema este ca box-ul este original dar nu si tunerul, care este onrevizie M luata de la chinezii cu liciurchiciu. Am incercat newnigma 332 dar se pare ca nu prea are drivere ptr tunerul asta (neoficial). Cam ce alte imagini mai exista relativ competente? Eu cand am pierdut legatura acum 2-3 ani era newnigma si gemini. Nu as vrea totusi sa pun la loc tunerul L3 original al lui pentru ca avea mai multe buguri...se prajea, avea pb cu ceva frecvente hd, si parca nici imagine modata nu as vrea.
    Daca ar fi cineva cu configuratie similara ar fi beton..
    p.s.: am tot sapat de 2 zile si am gasit o "solutie" cu niste dvb module modate ptr clone insa nu meregea, probabil ptr ca la mine box-ul este original si doar tunerul vaporean. Mentionez ca a mers perfect cu gemini si ceva newnigma mai vechi, acum 3 ani. Bootloaderul acum este 84 dar am incercat si cu 76, la fel

    Multzam!
    Poti incerca o imagine cu drivere mai recente si se poate incerca si tunerul vechi - original.
    Deasemenea daca nu ai facut asta inca exista si o modificare facuta de DM la tunerele originale pentru frecventele care nu mergeau
    si se poate rezolva simplu prin adaugarea unei rezistente / condensator electrolitic. Depinde de revizie.




    Daca doresti sa incerci un tuner mai bun cel cu bcm4505 o sa mearga ok si in plus ai functia de blindscan.
    Eu recomand sa treci direct la tunerul nou. In general condesatorii au o viata scurta (5-8 ani max) dupa care isi pierd
    calitatile si trebuiesc inlocuiti cand sint probleme.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    Aveam pe batranul 800 un gemini5.1 la care nu mai functiona nici feed-ul pentru apps/emu. Asa ca am zis ca e vremea ptr un update. Problema este ca box-ul este original dar nu si tunerul, care este onrevizie M luata de la chinezii cu liciurchiciu. Am incercat newnigma 332 dar se pare ca nu prea are drivere ptr tunerul asta (neoficial). Cam ce alte imagini mai exista relativ competente? Eu cand am pierdut legatura acum 2-3 ani era newnigma si gemini. Nu as vrea totusi sa pun la loc tunerul L3 original al lui pentru ca avea mai multe buguri...se prajea, avea pb cu ceva frecvente hd, si parca nici imagine modata nu as vrea.
    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    Daca ar fi cineva cu configuratie similara ar fi beton..
    p.s.: am tot sapat de 2 zile si am gasit o "solutie" cu niste dvb module modate ptr clone insa nu meregea, probabil ptr ca la mine box-ul este original si doar tunerul vaporean. Mentionez ca a mers perfect cu gemini si ceva newnigma mai vechi, acum 3 ani. Bootloaderul acum este 84 dar am incercat si cu 76, la fel

    Multzam!

    nu e problema in drivere/software etc ..... problema e in hardware, adica or receptor or tuner defect.
    Ar trebui sa mearga cu orice imagine originala/neoriginala pe aparat original/neoriginal.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi ptr raspunsuri dar: fix-ul resp mergea la rev j si k, eu am l3.
    problema nu e hardware, e oarecum cunoscuta, imaginile oficiale merg doar pe dm original, implicit tuner original. daca pun l3ul la loc in box totul e ok, la fel si daca pun gp 5.1 ins e prea vechi, repo-urile nu mai merg etc.
    mersi inca o data
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maramures
    Posts
    200
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum vreo 2 ani am avut si eu o problema asemanatoare, doar ca la mine dm 800 original nu mai boota cu tunerul lui original si am incercat cu un tuner de clona si a vrut sa booteze( mentionez ca tunerul de clona nu era revizia M) iar tunerul de original l-am pus in clona si boota perfect. Bafta!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum 2 ani s-a defectat tunerul la dm 800hd origial, a facut o gaura pe placa de tuner, si l-am inlocuit cu tuner original tip A, si nu de alt tip. la astea originale nu cred ca merg altele.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maramures
    Posts
    200
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu cred eu sunt convins ca la astea originale merg si altele...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tepei_radu View Post
    Eu nu cred eu sunt convins ca la astea originale merg si altele...
    poti sa crezi ce vrei, dar la mine pe dm 800hd pvr original tunerul revizia M nu a mers. a trebuit sa comand altul revizia A.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maramures
    Posts
    200
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pin70 View Post
    poti sa crezi ce vrei, dar la mine pe dm 800hd pvr original tunerul revizia M nu a mers. a trebuit sa comand altul revizia A.
    Daca te uiti in postul meu de mai sus am mentionat ca tunerul nu era revizia M!
    P.S. oricum de tuner revizia A nu am auzit!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tepei_radu View Post
    Daca te uiti in postul meu de mai sus am mentionat ca tunerul nu era revizia M!
    P.S. oricum de tuner revizia A nu am auzit!
    da, ar fi interesant sa vedem ce fel de revizii de tuner ar merge pe dm 800hd original

    P.S. Detected NIMS:
    Tuner A: Alps BSBE2(DVB-S2), asa imi zice la information/About
    la tine ce zice?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pin70 View Post
    da, ar fi interesant sa vedem ce fel de revizii de tuner ar merge pe dm 800hd original

    P.S. Detected NIMS:
    Tuner A: Alps BSBE2(DVB-S2), asa imi zice la information/About
    la tine ce zice?
    pai asta este tuner rev.G , ultima revizie , cu intrare doar si fara iesirea loop.
    nu te uita la "tuner A", asta inseamna "tuner unu"

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    pai asta este tuner rev.G , ultima revizie , cu intrare doar si fara iesirea loop.
    nu te uita la "tuner A", asta inseamna "tuner unu"
    p.s. inca o data: tunerele clone merg pe receptoarele originale si invers, tunerele originale merge pe receptoarele clone.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    p.s. inca o data: tunerele clone merg pe receptoarele originale si invers, tunerele originale merge pe receptoarele clone.
    si de ce la mine nu a vrut sub nici-o forma sa functioneze cu tunerul revizie M? ca e mai sensibil.

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pin70 View Post
    si de ce la mine nu a vrut sub nici-o forma sa functioneze cu tunerul revizie M? ca e mai sensibil.
    Singurele tunere originale de la DM de care am auzit sint rev J si K. Restul sint clone (L3, M etc.)
    Daca doresti sa-i dai o noua viata cutiei tale, incearca tuner de 800se cu bcm4505 chiar si clona.
    Este confirmat ca merge.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    Singurele tunere originale de la DM de care am auzit sint rev J si K. Restul sint clone (L3, M etc.)
    Daca doresti sa-i dai o noua viata cutiei tale, incearca tuner de 800se cu bcm4505 chiar si clona.
    Este confirmat ca merge.
    http://www.satboxes.com/shop/images/...-s2-hd-bcm.jpg
    confirm, verificat personal, merge perfect tuner bcm4505 pe receptor clona dm800.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top