Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme TP 12.687H Digi Sport 2

    Am un prieten, mare amator de fotbal, care are imagine sacadata numai pe TVR1 si Digi Sport 2 de pe transponderul 12.687H. Celelalte canale de pe acelasi transponder se vad normal. Semnalul are calitate 80%. Nu mai am Digi din decembrie, asa ca nu am putut verifica cu receiverul meu. El are un receiver Hyundai din prima generatie, nu mai stiu care, dar i-am facut odata update cu condensator. Deseara oricum trec pe la el si ma uit mai atent la receiver. Pana acum nu am mai vazut asa ceva, sacadare doar pe doua din canalele aceluiasi transponder. I-am facut si factory reset, oprit/pornit de la spate, nimic. Cred ca i s-a facut de schimbare.

  2. #2
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ii moare incet dar sigur sursa de alimentare, LNB-ul nu mai primeste suficienta tensiune.
    ia incearca tu sa-l pui in loop pe alt receptor care sa dea tensiune in LNB, vezi daca se mai repeta fenomenul.

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bomboneeeraaa, AR-HEN-TIII-NAAA
    Posts
    426
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai multa lume are probleme pe digisport 3 ; m-am saturat sa vad marile derby-uri europene, echipe in forma ca PSG, TOTTENHAM sau NAPOLI "cu patratzele" De un an de zile au promis digisport 3HD , acum le-au dat o parte din drepturi la "zaharosi", ce -normal - ca le transmit HD ; bine ca avem CHIAJNA , SEVERIN sau GIURGIU, din liga lu' mitica HD !

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000 View Post
    ii moare incet dar sigur sursa de alimentare, LNB-ul nu mai primeste suficienta tensiune.
    ia incearca tu sa-l pui in loop pe alt receptor care sa dea tensiune in LNB, vezi daca se mai repeta fenomenul.
    Eram doar in vizita la el si nu m-a lasat sa-l bibilesc prea mult. Banuiesc si eu sursa, dar curios este de ce Prima, B1, National, Eurosport de pe acelasi transponder se vad perfect si doar TVR1 si Digi Sport 2 se vad cu intreruperi. Acum cred ca stiu de ce: pe Digi Sport 2 se face mai multa miscare si LNB-ul suge mai mult curent, asta inteleg, dar aia de la TVR1 sunt mai puturosi, si ei sug tot atat?

  5. #5
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    ... TVR1 sunt mai puturosi, si ei sug tot atat?
    ... normal ca sug, poate chir mai mult, la cati platitori "sugaci" de abonament au, e normal, nu?!?
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Update: ieri ma suna prietenul meu ca a facut demersuri la titularul abonamentului din Romania sa schimbe receiverul si cei de la Digi i-au dat un receiver HD twin. Nu l-am vazut inca, pe 15.4.2013 soseste aici. Chiar a aparut noul receiver pentru public? Si acum auziti ce i-au scris pe email: "Pt. conexiunea intre RECEIVER HD si LNB sunt necesare 2 cabluri coaxiale a caror lungime nu trebuie sa depaseasca 20 m, preferabil fara inadituri. Cand se va returna receiver-ul vechi sa vina insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat + LNB-ul vechi." Sa fie aceeasi treaba ca la receiverul HD twin Dolce care daca nu are doua cabluri nu merge? Fiindca nu are decat un cablu de sus de pe casa...

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A inteles el gresit sau au scris aia rau , i se va da un receptor dublu vechi . Poate sa puna si 100 de metri de cablu daca e de calitate va merge .
    Poate se schimba pe Dolce si nu stii tu .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca de fapt omul sa abonat la dolce si confunda intre cele doua!

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate nu mai sunt aparate vechi si lanseaza oferta de aparate HD in lipsa de canale.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top