Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default no data on transponder timeout reading pat

    salutare,

    Am de cativa ani un Vu Duo pe care il folosesc ca si server. De ceva timp am parte de o eroare destul de des :"no data on transponder timeout reading pat". Aceasta eroare apare la intervale neregulate. Odata apararuta eroare, nu mai am imagine pe niciun canal codat insa pe un canal necodat imi afiseaza imaginea , insa dupa cateva secunde apare acelasi mesaj (insa am in continuare imagine).Nici daca scanez o frecventa nu mai gaseste niciun canal cu toate ca am semnal pe transponder. Am incercat sa reinstalez imaginea, sa fac si upgrade la o versiune mai noua de imagine (folosesc VTI) insa am parte de aceeasi eroare. Dupa ce restartez receptorul, imaginea reapare si functioneaza ok. Problema e ca eroarea apare iar dupa 1 zi, sau 2 zile, unerori merge fara probleme cu saptamanile. Nu stiu ce cauzeaza acesta problema.

    Imi puteti da cateva sugestii? Eu suspectez tunerul..insa ciudatenia e ca problema se rezolva dupa restartarea receptorului ( nu a GUI).

    O sa incerc mai tarziu sa comut cablu de la antena pe al doilea tuner al receptorului sa vad daca mai primesc eroarea...

    multumesc
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    receptorul se incinge ca si un dm800 ? daca da atunci pune pe el un cooler de hdd alimentat de la usb si vezi daca mai da mesajul

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    receptorul se incinge ca si un dm800 ? daca da atunci pune pe el un cooler de hdd alimentat de la usb si vezi daca mai da mesajul
    Nu stiu cat de tare se incalzeste un dm800. Receptorul meu nu se incalzeste tare , e caldut..in plus cand ma uit la tv merge si coolerul din el...doar cand e in stanby ii opresc coolerul.
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceleasi simptome le-a avut si un prieten la un dm800 si cauza o fost sursa de curent.
    a cumpärat o nouä sursä si totul merge perfect.
    uitä-te unde e sursa de curent dacä nu sint ceva condensatori umflati, cu toate cä pinä acum n-am auzit de asa ceva la VU+, dar mai stii

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    aceleasi simptome le-a avut si un prieten la un dm800 si cauza o fost sursa de curent.
    a cumpärat o nouä sursä si totul merge perfect.
    uitä-te unde e sursa de curent dacä nu sint ceva condensatori umflati, cu toate cä pinä acum n-am auzit de asa ceva la VU+, dar mai stii
    Deci si prietenului tau, dupa un resstart de receptor ii mergea din nou ..iar apoi, dupa un timp, i se bloca din nou imaginea? Caci la mine asa face repeptorul. Daca ar fi ceva d ela sursa de curent nu ar trebui sa nu mai mearga deloc chiar daca as fi restartat receptorul?

    O sa ma uit si la sursa de curent.merci
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact la fel ca si la tine, dupä un restart mergea iaräsi, apoi dupä ceva timp incepea cu no data.......
    receptorul l-am avut si eu la mine sä-l probez, a cumpärat si tuner nou, dar eu l-am probat cu o sursä de curent de-a mea si mergea perfect cu amindouä tunere.
    asa cä i-am zis sä-si cumpere o nouä sursä si deatunci nu mai are probleme, are tot tunerul vechi (original) in el.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  8. #8
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    päi @LUCIAN, tocmai tu ai venit cu rezolvarea

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    päi @LUCIAN, tocmai tu ai venit cu rezolvarea
    Da, asa e , dar era o cu toata alta problema si se manifesta strict pe un anumit transponder la Vu Uno
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    exact la fel ca si la tine, dupä un restart mergea iaräsi, apoi dupä ceva timp incepea cu no data.......
    receptorul l-am avut si eu la mine sä-l probez, a cumpärat si tuner nou, dar eu l-am probat cu o sursä de curent de-a mea si mergea perfect cu amindouä tunere.
    asa cä i-am zis sä-si cumpere o nouä sursä si deatunci nu mai are probleme, are tot tunerul vechi (original) in el.
    Multumesc de pont. La receptorul amicului tau in momentul can aparea no data.... puteai in continuare sa zapezi pe canalele necodate (in sensul ca vedeai imaginea , iar apoi la cateva secunde iti aparea banerul cu no data)?

    Intrebare: a mai schimbat cineva o sursa la vu duo? Stiti daca se poate cumpara din Romania sau unde se poate face schimbarea?

    In ceea ce priveste tunerul...la vu duo tunerul e integrat in placa de baza si cred ca doar la ei (producator) se poate schimba...

    merci
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top