Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default Tuner DVB-C DM800 HD

    Ce tuner USB (extern) imi recomandati pt a fii atasat la un DM800 HD?
    Pretul este factorul decisiv dar achizitia din Romania este obligatorie.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default tuner dvb-c dm800

    tuner USB ai varianta Sundtek de la Satmultimedia, dar e cam scump, 461 lei.
    ai si varianta tunerului intern, sa-l schimbi pe cel actual cu un tuner triplu Sunray(pret pe okazii 300 lei), doar ca trebuie sa mai dai o gaura in panoul din spate de la DM800, ca nu are decat doua.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_4476 View Post
    tuner USB ai varianta Sundtek de la Satmultimedia, dar e cam scump, 461 lei.
    ai si varianta tunerului intern, sa-l schimbi pe cel actual cu un tuner triplu Sunray(pret pe okazii 300 lei), doar ca trebuie sa mai dai o gaura in panoul din spate de la DM800, ca nu are decat doua.
    Exact, cel mai potrivit e un tuner triplu S/C/T.
    Si daca si mai vinzi tunerul S care acuma e in receptor cu cel putin 100 lei ...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default tuner triplu in dm800 original?

    a pus cineva tuner triplu in dm800 original?as vrea sa il pun si eu dar sa mearga.e cineva pe forum care se ocupa cu asta?cu care sa pot colabora in sensul asta?e mai sensibil acest tuner?
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant tunerul (pe okazii vine cica cu placuta gaurita pt toate 3) dar nu e cam mare inghesuiala la mufe ? Are cineva pe un DM 800 HD orginal asa ceva pus?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    niste poze ar fi super daca poate face cineva...
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dexter View Post
    niste poze ar fi super daca poate face cineva...



  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by energyps2 View Post
    Interesant tunerul (pe okazii vine cica cu placuta gaurita pt toate 3) dar nu e cam mare inghesuiala la mufe ? Are cineva pe un DM 800 HD orginal asa ceva pus?
    1) da, vine cu placuta, dar e de folos doar p/u 800se. Adica daca il pui pe un 800se poti gauri adaugator 2 gauri pe langa cea existenta la placuta receptorului, ori (ce desigur e mai comod) se schimba placuta existenta cu placuta care vine cu acest triplu tuner, este evident. Iar daca il folosesti la un 800, apoi ai doar varianta gaurirei a unei gauri adaugatoare intre cele doua existente (exact pe mijloc) si se potriveste exact.
    2) nu este nici un fel de inghesuiala si se pot conecta toate trei cabluri simultant fara probleme.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default




  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci acest tuner triplu se poate pune si pe un dm 800 hd clona ?a pus cineva?, stiu ca pe dm 800se nu-i nicio pb.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihayll View Post
    deci acest tuner triplu se poate pune si pe un dm 800 hd clona ?a pus cineva?, stiu ca pe dm 800se nu-i nicio pb.
    da, merge si pe 800 clona, undeva aici in forum s-a discutat aceasta intrebare.

  12. #12
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am pe dm800 clona acest tuner triplu si merge ok , nici imaginea nu trebuie schimbata , pe dm800 original nu stiu daca merge doar daca a incercat cineva poate confirma

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    eu am pe dm800 clona acest tuner triplu si merge ok , nici imaginea nu trebuie schimbata , pe dm800 original nu stiu daca merge doar daca a incercat cineva poate confirma

    Merge pe toate tipurile de dm800 clona ? Eu am un dm800 clona cu sim estar... din cate vad difera slotul de pe placa unde se introduce tunerul la mine e cu pini... pe cand tunerul triplu vad ca are la fel ca o placa de retea de la pc. adica desenati pe cablaj . se poate modifica /adapta cumva? Ar fi super ok...

  14. #14
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca dm-ul tau nu are slot atunci nu se potriveste

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sscssc View Post
    Merge pe toate tipurile de dm800 clona ? Eu am un dm800 clona cu sim estar... din cate vad difera slotul de pe placa unde se introduce tunerul la mine e cu pini... pe cand tunerul triplu vad ca are la fel ca o placa de retea de la pc. adica desenati pe cablaj . se poate modifica /adapta cumva? Ar fi super ok...
    gresesti, are mufa exact la fel , mini-pci si se potriveste. Cum adica crezi, producatorul produce triplu tuner p/u DM800 sa nu sa se potiveasca ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top