Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default rec DOLCE HD -Kaon 2210

    cumpar Kaon 2210 HD -in stare de functionare- pentru piese de schimb.
    imi trebuie - placa stabilizatoare, si switcherul video STV 6418 AH.

    {a primit un soc de tensiune, si au inceput sa pice piesele in el..... }

    1.daca are cineva separat STV 6418 functional - la pret rezonabil - sunt interesat
    2.poate are cineva placa bulita dar piesa respectiva buna.
    3 astept si alte propuneri--poate detine cineva receptor cumparat-- care nu mai este sub contract { expirare contract } si doreste sa-l vanda deoarece nu mai este folosit de proprietar.
    4. contact catre un service sau instalator Dolce-- care poate sa-mi furnizeze un rec , bulit sau functional la pret rezonabil , pentru a putea recupera receptorul meu

    multumesc anticipat

    PS : am gasit in toata Romania- 1 piesa de schimb dar la un pret astronomic 50 euro ,... este absurd -- cand tot receptorul face 75-80 euro nou.

    contact pe PM
    Last edited by strike_gabriel; 18th March 2013 at 12:52.

  2. #2
    Member Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default Kaon dolce

    Suna la romtelecom si vor veni sa constate, dacă este defect l vor nlocui gratuit chiar dacă nu mai este in garantie sau achiziționat prin alte surse.

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default :)))

    ce sa constate, ca am schimbat toti condensatorii electrolitici din convertorul DC DC, si am inceput sa dau jos STV 6418 AH?

    totul mi se trage de la faptul ca nu am avut impamantare la aerul conditionat !
    si eu nu trebuia sa-mi bag mana in el sa vad ce are.
    solutia, care o sa mi-o ofere ei este -- sa cumpar unul nou, si sa-l imperecheze cu cartela actuala, in cel mai fericit caz.

    deci inca astept oferte de placa functionala HD- pentru a copia { clona } memoria rec meu, sau una busita- dar care sa aiba STV functional pe ea { sa-l iau ca piesa de schimb , si sa-l montez pe placa mea}
    in acest moment , secventa de boot se opeste- la protocol de recunoastere piese, -- si procesorul nu mai VEDE STV pe placa, deci stop BOOT.
    dupa ce noul STV o sa trimita la procesor- feedback- ca exista si este OK functional- procesorul o sa-si termine - inspectia si trece la executare soft, curent.
    adica o sa ma lase si pe mine sa ma uit la TV ))))))))))

    dar pana apare miraculoasa placa- la orizont-- o sa ma apuc de SFANTA IMPAMANTARE

    deci care aveti o placa HD KAON, prin ograda, si va este de prisos, faceti-va mila-- si scapati-va de ea in numele stiintei,...
    Last edited by strike_gabriel; 18th March 2013 at 21:19.

  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce

    pune capacul la loc si suna la romtelecom il vor schimba fara sa verifice nimeni interiorul te asigur, iti vor pune altul nou nout.

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    am sa incerc, sincer, nu am ce pierde, contractul este de 5 luni, doar, ... asa ca am sa incerc, sa vedem ce se intampla real

  6. #6
    Member Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default Kaon hd

    Ai rezolvat?

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default nu inca, ma incapatanez, sa-l recuperez, din plictiseala

    nu, vreau sa-l recuperez pe asta, doar daca mai sunt si alte probleme, am sa-l schimb la ei.

    in toata Romania exista DOAR acest stv ca piesa de schimb- si pretul este prea mare 50 euro
    la distribuitor Roman- trebuie sa cumpar 1500 buc, ca sa primesc oferta, si sa astept livrarea 20 saptamani ,

    asa ca daca nu gasesc vreo placa bulita, astept sa vina din USA , 5 integrate. daca imi livreaza...!

    este lipit de placa cu epoxi, de fixare-- asa ca demontarea si unuia de pe alta placa nu este asa simpla,...prefer sa pun o piesa noua , de schimb.

    tensiunile au revenit la normal- dupa indepartarea pinilor STV de pe placa-- dar acum nu -l mai vede procesorul sa termine bootarea, asa ca imi trebuie sa pun unul neaparat pe placa , f..tui, mamica lui , si de fapt este un stift, dar trebuie sa fie acolo la apel.

    te tin la curent , stai linistit.

    multumesc tuturor , care mi-au oferit o placa busita, contra cost, ...adica iar nu trebuie sa multumesc la nimeni.
    nu mai puteam raspunde la mailuri )))
    Last edited by strike_gabriel; 21st March 2013 at 05:04.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top