Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 800 hd pvr

    De 2 zile nu mai vrea dreamul 800 hd pvr sa vada canale hd celelante sd merg fara problema dar hd zice tuner faillt .accept sugetii multumesc

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru inceput incearca cu alta sursa. daca face la fel probabil s-a dus tunerul.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan2005 View Post
    De 2 zile nu mai vrea dreamul 800 hd pvr sa vada canale hd celelante sd merg fara problema dar hd zice tuner faillt .accept sugetii multumesc
    Incarca inca odata lista de canale (recomand Vhannibal)...cu Dreamset sau Dreamboxedit.
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scoate tunerul pentru citeva ore din conversa.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu incarca nici o lista nimica, pierdere de timp aiurea. Daca iti merg SD si nu merg HD, inseamna ca tunerul functioneaza, dar e defect. Deschide receptorul si vezi ce versiune de tuner este. Ai sanse sa il repari si singur. Are acolo un condensator electrolitic lipit, incearca de il schimba.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am patit asa ceva la un dream 800hd original,...nu am facut nimic altceva decit sa schimb lista de canale,deci nu fi asa de sigur...merita incercat !iar cu ''tunerul care functioneaza ,dar e defect'' e un fel de ''curat-murdar''
    Last edited by host13; 17th March 2013 at 19:53.
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by host13 View Post
    Eu am patit asa ceva la un dream 800hd original,...nu am facut nimic altceva decit sa schimb lista de canale,deci nu fi asa de sigur...merita incercat !iar cu ''tunerul care functioneaza ,dar e defect'' e un fel de ''curat-murdar''

    Ok , incerc mai explicit. Fara liste incarcate. Incearca si SCANEAZA MANUAL UN TRANSPONDER HD. DACA NU SCANEAZA LA CE NAIBA ACEA LISTA ? Daca scaneaza transponder SD si nu scaneaza transponder HD e clar : antena pozitionata corect / sursa buna - TUNER DEFECT, da, da - defect PARTIAL. SD merge / HD nu merge. Asta ori se repara ori nu se repara. Incearca de schimba condensatorul cela electrolitic, poate ai bafta, daca nu , atunci cumperi alt tuner ver.M.
    Bafta.


    p.s. Eu nu folosesc aceste liste de canale. La ce naiba aceste liste daca 30% din canale nu deschid. Cum sa deschida la antena mea de 0,9m Canalele BSKy, o parte din Sky Ger , CSat si multe multe altele. Sfant e scanare satelit cu satelit cu antena care o foloseste fiecare in parte si in acest caz scanezi canalele care iti este dat sa le receptionezi.
    Last edited by prodi; 17th March 2013 at 20:10.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai be prodi ca doar nu ai 50kg de lista canale si ti-e greu sa le cari.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Hai be prodi ca doar nu ai 50kg de lista canale si ti-e greu sa le cari.

    "La ce naiba aceste liste daca 30% din canale nu deschid" sa cantareasca doar 1 kg.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Dreambox 800 hd pvr

    Am si eu o problema asemanatoare cu cele relatate mai sus,cu diferenta ca la mine merg programele HD adica se vad dar numai la iesirea de pe scart iar la iesirea DVI nu am semnal deloc.Asta in urma unei furtuni cu fulgere si traznete.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romero69 View Post
    Am si eu o problema asemanatoare cu cele relatate mai sus,cu diferenta ca la mine merg programele HD adica se vad dar numai la iesirea de pe scart iar la iesirea DVI nu am semnal deloc.Asta in urma unei furtuni cu fulgere si traznete.
    Mai explicit te rog. Sa inteleg ca nu functioneaza iesirea DVI-HDMI. Adica pe Scart ai imagine (nu semnal SD ori HD din tuner despre care discutam aici ) pe TV , iar pe DVI-HDMI nu ai imagine pe TV. In cazul in care TV-ul este setat corect la intrarile HDMI si cablul DVI-HDMI nu este defect, ai defecta iesirea DVI de la DM800.
    In 99,99% din cazuri aceasta problema e direct din procesor, altfel spus - nereparabil.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 800 hd pvr

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    Mai explicit te rog. Sa inteleg ca nu functioneaza iesirea DVI-HDMI. Adica pe Scart ai imagine (nu semnal SD ori HD din tuner despre care discutam aici ) pe TV , iar pe DVI-HDMI nu ai imagine pe TV. In cazul in care TV-ul este setat corect la intrarile HDMI si cablul DVI-HDMI nu este defect, ai defecta iesirea DVI de la DM800.
    In 99,99% din cazuri aceasta problema e direct din procesor, altfel spus - nereparabil.
    Da.Exact cum ai mentionat tu.Mi-a mai spus cineva ca e procesorul.Din pacate asta e.
    Mersi mult de raspuns.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romero69 View Post
    Da.Exact cum ai mentionat tu.Mi-a mai spus cineva ca e procesorul.Din pacate asta e.
    Mersi mult de raspuns.
    Unica solutie este garantia (daca o mai ai). Chinezii o onoreaza timp de 12 luni. Schimba procesorul.
    De la cine ai receptorul , ce versiune de sim / placa de baza ai ?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Post Dreambox 800 hd pvr

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    Unica solutie este garantia (daca o mai ai). Chinezii o onoreaza timp de 12 luni. Schimba procesorul.
    De la cine ai receptorul , ce versiune de sim / placa de baza ai ?
    Nu mai e cazul de garantie.L-am cumparat de pe net dar nu mai stiu de la cineva din Timisoara. Sim 2.01_ssl84b.nfi. Pot gasi undeva procesor?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top