Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2008
  Posts
  482
  Posts Thanks / Likes

  Default Problema cu un receptor Hyundai HSS 1160

  Am doua receptoare Hyundai HSS 1160 in custodie din 2008 (pachet baza + extra 1 + HBO Max Pack). Unul dintre ele a inceput sa imi faca figuri cu NOTA 24 (cartela introdusa gresit) daca il scoteam din priza sau daca il puneam in stand-by insa daca reintroduc de cateva ori cartela (reseturi fortate) porneste si merge fara probleme. Citind ce ati mai scris pe aici unii, care ati avut probleme similare si vazand ca ati dedus ca problema este de la cititor (deformarea plasticului) am scos din celalalt receptor cititorul iar mai apoi sursa si le-am pus in cel cu probleme insa, din pacate, se comporta identic. De asemenea daca pun cartela din receptorul cu probleme in celalat Hyundai care functioneaza OK am acelasi mesaj Nota 24 (in loc de NOTA 26 asa cum ar fi normal) daca il pun in stand-by sau il scot din priza si il repornesc. Deci teoretic ar trebui sa fie cartela cu probleme dar... cartela asta, presupus de mine cum ca ar fi cu probleme, introdusa in Humaxul unui prieten da mesaj cartela nepereche indiferent de ce as face asa cum de altfel este si normal. Ce vreau sa va intreb este ce versiune de soft este ultima disponibila pentru HSS 1160NA si ce credeti voi ca este defect pana la urma ? Multumesc !

 2. #2
  Vornic Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2010
  Location
  Est Zone
  Posts
  496
  Posts Thanks / Likes

  Default

  faptul ca pe humax iti da nepereche inseamna ca totusi cartela e ok insa nu o mai citeste hyundai-ul. sufla cititorul si vezi capacul de deasupra sa nu fie putin deformat si rificat de la locul lui (in partea din spate). daca e asa preseaza-l si lipeste-l cu ceva cald.
  mai poti pune un adaos adeziv pe cartela in dreptul cipului.

  in principiu a trebui sa se rezolve problema.

 3. #3
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Desi pare ciudat, e posibil sa fie de la sursa (cititorul nu e alimentat suficient). Semnalul nu ti-e mai slab pe receptorul problema ?
  Asa facea si al meu, l-am dus in service si dupa ce i-au schimbat sursa totul a revenit la normal.

 4. #4
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2008
  Posts
  482
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @velciu

  O sa incerc cu toate ca nu cred sa fie de la cititor ca am incercat si cu cititorul din al coilea Hyundai (cel care este ok) si se manifesta le fel.

  @rpintea

  Nu am nicio alta problema cu exceptia ca primesc NOTA 24 daca il scot din priza sau il pun in stand-by. Referitor la ce ai intrebat semnalul este 80 - nivel si 98 - calitate. Oricum am incercat cu sursa din celalalt receptor care functioneaza si se manifesta la fel. Nu as duce aiurea receptorul in service ca al meu arata impecabil (le-am luat de noi) si banuiesc ca vor sa vrea sa mi-l schimbe direct (ca sa nu-si mai bata capul sa vada care este cauza) cu vre-un jeg recuperat de la tara tot julit si poate si cu gandaci de bucatarile prin el .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top