Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Angry Digi TV - Humax IV - mesaj "Canalul este codat sau nu este disponibil"

    Azi dupa ora 12 imi apare dintr-o data acest mesaj pe toate programele. Desi pana acum astazi inclusiv a mers ok. Nu au fost operate modifcari la receiver sau antena.

    Are cineva o "iezplicatie"?

    In plus in ultimele zile la pornire imi aparea mesaj cu "Canale noi gasite" dar cand verificam nu puteam gasi vreo diferenta fata de zilele anterioare.

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cazul in care nu ai uitat sa platesti abonamentul , te sfatuiesc sa scoti smartcardul din receptor si sa il introduci din nou , si un restart la receptor !
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    abonamentul era platit la zi (adica pana ieri iar factura pentru martie nu este inca venita).

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sunat la RDS-RCS si mi-au reactivat cardul din nou. Astept sa fie initializat si in receiver. Nu am restante la abonament conform cu datele din evidenta lor.

  5. #5
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mesajul acesta este omologul lui "Canalul nu functioneaza" de la Hyundai. Rescaneaza sistemul. Am sesizat azi niste modificari ale frecventelor.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa 30 de minute de asteptare era aceiasi situatie. Am deconectat de la sursa de electricitate receiverul, am lasat cateva secunde, reconectat din nou si merge acum ok.

    Modificarile frecventelor nu ma deranjeaza ca oricum sunt 10 canale maxim pe care le urmaresc atunci cand am timp, si la Humax-ul de la mine controlul il are RCS-RDS fiindca am softul la zi, nu pot face nici macar factory restore la el. Deci orice modificare apare imediat in sistem fara a interveni eu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top