Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Reciver Technisat ver1.1 (HELPPPPP)

    Am o placa de la technisat sau technotrend(nu sunt sigur) este aproape identica cu SS1 dar nu are partea de decodare hardware am inteles.Ma intereseaza daca pot decoda cu ea si daca da cu ce program.Pe ea scrie: DVB DATA VER 1.1 TT2000.6 CIPSETUL ESTE PHILIPS SAA7146AH. Ai idee ce si cum.
    Mersi anticipat

  2. #2
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... pai daca sistemul "a vazut-o" ... adica ai driverele ok .. atunci poti incerca cu ALTDVB sau ProgDVB!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Sistemul o vede dar nu reusesc sa o pornesc cu progdvb de ex.Imi da eroare orice as selecta din lista cu "placi".Ai idee imi trebuie vreun modul special pt ea ca cel pt ss2 de ex.Si daca da care?
    Mersi

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Reciver Technisat ver1.1 (HELPPPPP)

    Quote Originally Posted by cristitavi
    Am o placa de la technisat sau technotrend(nu sunt sigur) este aproape identica cu SS1 dar nu are partea de decodare hardware am inteles.Ma intereseaza daca pot decoda cu ea si daca da cu ce program.Pe ea scrie: DVB DATA VER 1.1 TT2000.6 CIPSETUL ESTE PHILIPS SAA7146AH. Ai idee ce si cum.
    Mersi anticipat
    Pai e foarte clar DVB DATA deci placa e facuta numai pentru transmisii de date Internet prin satelit one-way EOL etc.
    Ce poti sa faci te duci la http://opensky.eutelsat.net/ bagi un download de 20 MB la OpenSky Client si cu el poti sa vezi niste programe TV transmise MPEG4 pe 7E parca si ai si un serviciu de download in care mai primesti niste driveri si programe shareware etc.
    Mai poti incerca si serviciul Casablanca

    Cam asta poti face cu placa ta gratuit fara alte costuri

    Aurel

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Pot sa vad toate programele FTA cu programul venit cu placa.Eu intreb daca pot sa si decodez cu ea ca programele FTA le pot viziona.
    Mersi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TechniSat DVB
    By white2 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 19th June 2006, 19:37
  2. Help abt Ss2 technisat card n alt-dvb
    By baba4u in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 14th March 2006, 14:38
  3. OPOS Card ver1.5 & SS2 ??
    By superarcan in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2005, 20:05
  4. technisat 4.2.2 vs 4.2.10
    By khristian in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 24th April 2004, 19:19
  5. TechniSat Update
    By clauss in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 4th September 2003, 04:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top