Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: sim A8P

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default sim A8P

    Azi am intrat in posesia sim-lui A8P.
    intrebare : cum il folosesc, caci am inteles ca trebuie sa nu gresesti cu el. Merge pe 500HD si 800SE (eu avand 800SE).
    Daca nu ma insel ceva de genul : pui imagine originala pe DM cu sim-ul 2.10, dar nu ii dai reboot, ci il opresti , ii scoti sim 2.10 si ii bagi sim A8P , ca la bootarea ulterioara a imaginei originale sa porneasca pe sim-ul nou.
    CIne stie, am descris corect pasii ori totusi altfel se face ?
    Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat asa :
    1) am pus ss84b pe dm500 hd
    2) am descarcat si instalat (prin web-interface peste sim 2.10) imaginea originala NewNigma 3.3.2
    3) am oprit receptorul
    4) am pus sim A8P
    5) am pornit receptorul , dar nu booteaza ....

    receptor blocat, deblocat si instalat NewNigma 3.3.2 ss84b
    receptor functionabil.

    intrebarea mea, pentru cei care cunosc, ramane aceiasi : care sunt pasii la instalarea acestui sim A8P cu imagine originala.
    multumesc
    Last edited by prodi; 27th February 2013 at 22:03.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dreptul la replica

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rezolvat, gresala banala.
    Sim-le A8P sunt separat pentru 500HD si 800SE.

    am pus sim-ul pe 800se si a mers din prima.
    se face cum urmeaza :
    1) se scrie imaginea originala pe receptorul cu sim 2.10 (fara reboot)
    2) se opreste receptorul si se schimba sim-le : in loc de 2.10 se pune A8P
    3) pornim receptorul si deschidem berea .
    receptorul porneste din prima cum si trebuie sa o faca.
    am facut UPDATE la soft din telecomanda , a mers 100%
    Last edited by prodi; 28th February 2013 at 00:40.

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se gasesc de cumparat pe e bay, in germanica ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    se gasesc de cumparat pe e bay, in germanica ?
    is din china, germanica stiu ca nu prea vand clone ...
    Last edited by prodi; 2nd March 2013 at 19:18.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De unde l-ai achizitionat?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by daww65 View Post
    De unde l-ai achizitionat?
    conteaza asa tare ? important e ca sunt noi si functioneaza.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by daww65 View Post
    De unde l-ai achizitionat?
    .................................................. ..........

    uite aici daca esti interesat : http://www.earnwisdom.com/orginal-si...-shipping.html

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar dupa aceasta operatiune, poti sa pui imagini originale la nesfarsit? Adica sa nu mai repeti procedura cu scosul

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna intrebare, chiar nu stiu/ nu am incercat. Incerc deseara cand ajung acasa.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by daww65 View Post
    De unde l-ai achizitionat?

    Incercati si mixeshop.com
    Nu au fost probleme

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dun View Post
    Dar dupa aceasta operatiune, poti sa pui imagini originale la nesfarsit? Adica sa nu mai repeti procedura cu scosul
    Da, am incercat si e totul OK.
    Adica o data instalata imaginea originala in continuare poti instala fara probleme orice alta imagine originala.
    Am instalat intai imagine originala NewNigma2 3.3.2 - am facut update din telecomanda - facut tot update-ul OK.
    Dupa asta am instalat imagine originala Dream Elite 4.0 - s-a instalat , am dat la UPDATE , dar a zis ca nu exista acum UPDATE.
    Am vazut la Dream Elite 4.0 ca are si web-brouser si merge ...destul de bine.
    Ce sa zic , totul OK.
    Recomand

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    Da, am incercat si e totul OK.
    Adica o data instalata imaginea originala in continuare poti instala fara probleme orice alta imagine originala.
    Am instalat intai imagine originala NewNigma2 3.3.2 - am facut update din telecomanda - facut tot update-ul OK.
    Dupa asta am instalat imagine originala Dream Elite 4.0 - s-a instalat , am dat la UPDATE , dar a zis ca nu exista acum UPDATE.
    Am vazut la Dream Elite 4.0 ca are si web-brouser si merge ...destul de bine.
    Ce sa zic , totul OK.
    Recomand
    Ba mai mult, trece si testul Genuine . Am introdus codul obtinut pe 800se pe site-ul dream-multimedia si am primit asa mesaj:
    Please compare the following data with the tested Dreambox:
    Model: DM800se
    MAC address: 00:09:34:7a:c7:2c
    Production date: 20120525
    Serial number: C52515100429635
    If this data matches your Dreambox, it has been succesfully validated to be a genuine Dreambox built by Dream Multimedia.



    p.s. am modificat nitel serialele/mac-le/etc etc

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stimati prieteni aveti mare grija NU VA CULCATI PE-O URECHE ...in scurt timp vor incepe atacurile de la DREAMMULTIMEDIA .Va dati seama ca nu vor tolera acest lucru .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top