Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 58

Thread: Taraf HD

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default Taraf HD

    mie nu-mi gaseste nimic


  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a mutat pe thor.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa ne dai si o frecventa unde il putem gasi ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca intr-adevar au trecut pe Thor si stie cineva frecventa, s-o si zica daca tot are chef de comentarii. Ca daca o stie si asteapta "rugaciuni" tot VALOAREA aia.............. n-o are )))

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Post Taraf HD pe Astra 4A la 4.8°E

    Este pe Astra 4A la 4.8°E dar semnalul este foarte slab, ai nevoie de o antenă minim 1.2 metri şi este transmis la rezoluţie 1280x720, deci nu este full HD.
    12724, V, DVB-S2, 8PSK, 3333, 5/6



  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cateodata mi-a intrat si pe ungureasca de 0,9 dar semnalul e slab rau...

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie nu imi intra pe 1.8 decat cu freeze. S-a dus dreacu parabola mea de cand a venit zapada peste ea.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am semnal destul de bun





    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ ASiX88796LF Este pe Astra 4A la 4.8°E dar semnalul este foarte slab, ai nevoie de o antenă minim 1.2 metri şi este transmis la rezoluţie 1280x720, deci nu este full HD.
    12724, V, DVB-S2, 8PSK, 3333, 5/6


    Vad ca "print screen" l-ai facut din Decembrie .... de cand transmit astea in HD ?

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Emite de anul trecut, din noiembrie (sper să nu greşesc).
    Sa mai discutat acest subiect şi de aceea am screenshotul de anul trecut.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imagini proaspete din seara asta:







    Conditii de receptie: Triax TDA 110, receptor DM 800 (original ) conectat in loop la Optibox Raptor.
    Cat timp a emis cu FEC 9/10, nu am reusit sa am imagine fluenta pe Dreambox, in schimb pe Optibox mergea bine si atunci, insa in seara asta cand am testat cu noul FEC 5/6, vad ca merge bine si pe Dreambox!
    Last edited by Florynsv; 24th February 2013 at 01:04.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  12. #12
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    s-a mutat pe thor.
    totusi ne spui si frecventa de pe thor .....daca exista
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  13. #13
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nirolf cred ca sa referit la Taraf transmis de DIGI si Focus...
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca a raspuns in bascalie doar e vorba de HD

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default



    Uploaded with ImageShack.us
    antena 1.2 offset
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top