Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme dream 500s.

    Se restarteaza de cateva ori cate o data si de 10 ori si apoi marge bine pana se opreste curentul. Dupa ce se stabilizeaza merge perfect pana la prima intrerupere de curent.Are civa vreo idee.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa schimbi sursa de alimentare. Pune una de minim 3 A.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus un de 4,16A a tinut mai mult pana sa restartat dar face la fel

  4. #4
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ce condensatori electrolitici sunt in el, si care sunt umflati. Schimba-i, sper sa rezolvi doar cu atat.
    yada yada

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca e clona de la chinezi inlocuiesti condensatorul c706 care probabil este de 470micro pe 35v cu unul de 330 micro pe 25v.si la mine se restarta dar dupa inlocuire merge ok
    boy2good

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa a fost c706 sau 707 470mf 25v am inlocuit cu unul identic si merge ok.Multumesc tuturor celor care m-au ajutat.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    totusi cred ca trebuia sa cauti un echivalent mai de calitate...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu un 500s(original) de la un coleg are cred vreo 5 ani de functionare si nu mai face nimic,adica nu se mai aprinde nici un led ,am incercat cu alta sursa dar nimic..sau poate se cere inlocuit
    poate are cineva ceva idei

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil blocat. Pune consola pe rs232 si vezi ce zice.

    Sent from my LG-P700 using Tapatalk 2
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus rs 232 si o luato din nou.mersi

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2013
    Location
    DOLJ
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme dreambox

    Am si eu o problema la dreambox 500s nu imi mai indica semnal. am verificat antena este ok am incercat si cu alta imagine tot asa semnal 0 ce sa fie?

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Clona? .
    SHALOM

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2013
    Location
    DOLJ
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme dm 500 s

    da clona lipsa semnal

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu alta sursa ai incercat?

  15. #15
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stiintacraiova View Post
    Am si eu o problema la dreambox 500s nu imi mai indica semnal. am verificat antena este ok am incercat si cu alta imagine tot asa semnal 0 ce sa fie?
    Am pățit-o și eu cu DM-ul meu, am reinstalat imaginea și n-am mai avut probleme...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top