Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 25 EUR (25%)
Donate to support this site...

Page 20 of 72 FirstFirst ... 101819202122 30 70 ... LastLast
Results 286 to 300 of 1080
  1. #286
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge, ca ala e via 4, 5 draci sa le ia...
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  2. #287
    Reyes de Europa! Teacher
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bucale
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Default

    P: 0603:000000

    Asta cred ca este de pe 13

  3. #288
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fiindca veni vorba de francezi, prietenul meu (care e si dentistul meu, valeu) s-a plictisit de share (avea multe freeze-uri pe HD) si si-a facut de cateva luni abonament la Canal+ France. Cardul merge in dream, dar numai canalele standard, fara HD (in receiverul oficial TNT, cu cardul de Canal+ merg fara probleme HD-urile). Ce trebuie sa faca la dream sa vada si HD-urile?
    In receiverul oficial TNT (Humax), cand introduce cardul TNT, receiverul cauta automat pachetul TNT si afiseaza doar aceste canale. Cand introduce in el cardul de Canal+, cauta automat aceste canale si le afiseaza doar pe ele. Deci, cum spuneam, in receiverul oficial merg ambele carduri, dar pe el il intereseaza sa mearga si HD-urile in Dream cu cardul de Canal+. Idei?

  4. #289
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc Didi,sunt plecat un pic prin Germania si cand ma intorc acasa am sa fac actualizarea

  5. #290
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaW
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Balkanika TV : http://de.kingofsat.net/find.php?que...+tv&Submit=Zap

    se deschide la cineva? Si daca se deschide, cu ce cartela?
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  6. #291
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Fiindca veni vorba de francezi, prietenul meu (care e si dentistul meu, valeu) s-a plictisit de share (avea multe freeze-uri pe HD) si si-a facut de cateva luni abonament la Canal+ France. Cardul merge in dream, dar numai canalele standard, fara HD (in receiverul oficial TNT, cu cardul de Canal+ merg fara probleme HD-urile). Ce trebuie sa faca la dream sa vada si HD-urile?
    In receiverul oficial TNT (Humax), cand introduce cardul TNT, receiverul cauta automat pachetul TNT si afiseaza doar aceste canale. Cand introduce in el cardul de Canal+, cauta automat aceste canale si le afiseaza doar pe ele. Deci, cum spuneam, in receiverul oficial merg ambele carduri, dar pe el il intereseaza sa mearga si HD-urile in Dream cu cardul de Canal+. Idei?
    Canalele HD merg doar in receiverul Atlas Cristor, nu se poate pune pe dreambox.

  7. #292
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MariusX View Post
    P: 0603:000000

    Asta cred ca este de pe 13
    La ce card exact te referi cu linia asta P ?

  8. #293
    Reyes de Europa! Teacher
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bucale
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by minitehnicus View Post
    La ce card exact te referi cu linia asta P ?
    JSC @ 13.E

    http://stbsw.com/sat/share/cccam.prio.php

  9. #294
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    653
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MariusX View Post
    JSC @ 13.E
    Mai exista JSC pe 13 est ? (cred ca mai sunt doar pe 7 vest)

  10. #295
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai erau doar mire pe 11256h27500/13e
    cred ca-s duse


  11. #296
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,367
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mateibasarab View Post
    Balkanika TV : http://de.kingofsat.net/find.php?que...+tv&Submit=Zap

    se deschide la cineva? Si daca se deschide, cu ce cartela?
    e fta pe 39 est

  12. #297
    Reyes de Europa! Teacher
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bucale
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MariusX View Post
    Vad ca numai merg..Erau pe 13 alea in Franceza nu alea care sunt pe 25 acum..Toate sunt fostele Al Jazera Sport dar alea care erau pe 13 inainte sunt pe 25,26 E si 7W..Pe 13 ramasese aceleasi programe ca si pe 19.2 adica Bein Franta.Au mers pana acum 2-3 sapt.

  13. #298
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Resita
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg toate canalele sd + hd de la 16 est Digitalb

  14. #299
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaW
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    e fta pe 39 est
    Stiu ca este fta pe 39E Hellas Sat.Dar pe mine ma intereseaza sa mearga pe 16.0E.
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  15. #300
    Reyes de Europa! Teacher
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bucale
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o mica nelamurire..Bt Sports are vreo treaba cu Sky ?
    Adica vor fi afectate canalele la fel ca si Sky Sports HD ? Intreb pt ca aici este transmis EPL si CL din 2015.Deocamdata vad ca-s ok.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top