Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default Help! Black Hole 2.0

    Salut,

    Am instalat ultima imagine de la black hole, respectiv 2.0. Minunat pana aici, mai ales ca stie si de 1080p, spre deosebire de 1.79, care stie doar 1080i, are in plus destule chestii misto.
    Dar cum pun pe asa-ceva un cam?
    Nu pot instala tspanel, metoda de pana acum -folosind fisierul tmp, urmat de instalarea manuala a pachetului ipk- nu functioneaza.
    Pls, help!
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut, multumesc mult de raspuns, dar tot nu reusesc. Am dat jos fisierul, l-am dezarhivat, dar nu reusesc sa-l pun in tmp, trebuie bagat altundeva?
    Multumesc mult de ajutor!
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata, a mers, multumesc mult!
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt compatibile emulatoarele pentru imaginile BH anterioare, puneti emu in format _bh.tgz in /tmp si-l instalati manual.




  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Sunt compatibile emulatoarele pentru imaginile BH anterioare, puneti emu in format _bh.tgz in /tmp si-l instalati manual.
    da,asa este,iar ddsubtitle este 3.24 din panel upgradabil la 3.25
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg super,deocamdata este excelenta imaginea!
    Vu+ Duo 2

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie unul nu-mi functioneaza bine. Nu mai afiseaza postul curent, varianta de oscam necesita reboot enigma2 la fiecare post schimbat. In concluzie mai trebuie finisat pe ici si colo.
    Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo​2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2,

  9. #9
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    VU+ Solo 2 - BH 2.0 - Tuner USB AverMedia HD DVB-T - Toroidală cu 6 LNB - CCam 2.3.0 - Picons la zi - Skin ORIGINAL - MERGE PERFECT

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie imi scrie ca nu mai am spatiu liber unde sa instalez.

    am instalat HB 2.0
    ceva picons
    update la HB 2.0
    scanat 5 sateliti (0.8W, 4.8E, 16E, 19E, 28.2E)

    am deja 226 MB instalati.

    se poate mari in vreun fel memoria pentru a permite instalarea fisierelor de cam (pentru focus) ?

  11. #11
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by perseus View Post
    Mie unul nu-mi functioneaza bine. Nu mai afiseaza postul curent, varianta de oscam necesita reboot enigma2 la fiecare post schimbat. In concluzie mai trebuie finisat pe ici si colo.
    Tu ai pus vreun skin ciudat sau picoane aiurea, de aia nu afișează postul.
    Vezi ca am scris dincolo ce fișier XML să ştergi (skin) şi va merge totul ok...

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare din nou, alta chestie care ma face sa fiu confuz:
    La instalarea imaginii am ales 1080p cu 60 Hz.
    Toate bune si frumoase, dar, dupa instalare, nu mai am decat varianta 1080i.
    Unde gresesc?
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top