Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: 3cam.prio

  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default 3cam.prio

    fratilor, pentru Betatunnel cum trebe fäcut prio

    asa ceva

    P: 1833:000000:0069:1702

    mersi

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Post CCcam.prio

    Code:
    # When both caid1 and caid2 exist for a channel, prefer caid1 over caid2
    # P: caid1, caid2
    Code:
    # When caid1:ident1 till caidN:identN exist for a channel, use them in order of this list.
    # P: caid1:ident1, caid2:ident2, .., caidN:identN
    Code:
    # When caid1:ident1 till caidN:identN exist for channel 'sid', use them in order of this list.
    # Sid on first caid/ident pair identifies sid for which list is used. All other sids ignore this list.
    # P: caid1:ident1:sid, caid2:ident2, .., caidN:identN
    Dacă mai ai neclarităţi revin-o şi te lămurim.

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by WinRxp1024 View Post
    Code:
    # When both caid1 and caid2 exist for a channel, prefer caid1 over caid2
    # P: caid1, caid2
    Code:
    # When caid1:ident1 till caidN:identN exist for a channel, use them in order of this list.
    # P: caid1:ident1, caid2:ident2, .., caidN:identN
    Code:
    # When caid1:ident1 till caidN:identN exist for channel 'sid', use them in order of this list.
    # Sid on first caid/ident pair identifies sid for which list is used. All other sids ignore this list.
    # P: caid1:ident1:sid, caid2:ident2, .., caidN:identN
    Dacă mai ai neclarităţi revin-o şi te lămurim.
    neclaritäti am, totusi, cum e cu Betatunnel?

    dä-mi un exemplu te rog

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Post CCcam.prio

    Păi pentru betatunel cu CAiD 1702 şi Nagravision cu CAiD 1833 ai urmăroarele variante:

    # Preferă 1702 înainte lui 1833
    P: 1702, 1833
    # Preferă 1702:000000 înainte lui 1833:000000 (asta când au ident)
    P: 1702:000000, 1833:000000
    # Preferă 1702 înainte lui 1833 pentru SiD ff
    P: 1702:000000:ff, 1833:000000:ff
    Ai grijă că SiD trebuie scris în Hexazecimal (pe siteuri se dă şi în Decimal).

    Dar tu pe ce receiver vrei să faci prio?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    beta tunnel este pentru oscam...
    betatunnel = 1833.FFFF:1702
    keepalive = 1
    CAID = 1702,1833,1834,1830,0500
    au = 0

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu lua la misto useri vechi care au tinut in viata acet board ani de zile...

    Esti varza la caracter...Dispari...Rdi NU are nevoie de tine...

    - - - Updated - - -


    Quote Originally Posted by WinRxp1024 View Post
    Păi pentru betatunel cu CAiD 1702 şi Nagravision cu CAiD 1833 ai urmăroarele variante:





    Ai grijă că SiD trebuie scris în Hexazecimal (pe siteuri se dă şi în Decimal).

    Dar tu pe ce receiver vrei să faci prio?
    http://www.rdi-board.com/threads/442...r-car-s/page12

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    235
    Posts Thanks / Likes

    Default skybox?

    Avand in vedere ca skybox/flybox/*box s10,s11,s100 cu ultima vers de soft stie prio ..cred ca acolo vrea sa-l bage.
    Oricum nu conteaza unde il baga..ideea era cum se face.
    Am gasit si eu un soft interesant pt asa ceva dar trebuie sa-l desfac sa vad daca nu are surprize.

  8. #8
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adelante View Post
    Avand in vedere ca skybox/flybox/*box s10,s11,s100 cu ultima vers de soft stie prio ..cred ca acolo vrea sa-l bage.
    Oricum nu conteaza unde il baga..ideea era cum se face.
    Am gasit si eu un soft interesant pt asa ceva dar trebuie sa-l desfac sa vad daca nu are surprize.
    nu nu, s10 merge färä probleme cu 3cam 2.2.1, problema e la un X5 care are 3cam 2.1.4 si nu stie sä transforme 1833 in 1702

    @chris are dreptate

    1833.0069:1702,1833.006A:1702 se bagä in oscam.user

    celelalte exemple de mai sus, hai sä fim seriosi, le stiu chiar si io

    dacä imi aduc bine aminte, la aparitia lu 3cam 2.1.4, au fost probleme de genu

    mä refeream dacä existä o solutie ca in cazul lui oscam

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Post CCcam nu rulează pe receivere Openbox

    1) CCcam.prio se referă strict la CCcam
    2) Betatunel se face în OScam
    3) CCcam nu rulează pe receivere Openbox

    iar replica asta chiar nu o înţeleg:
    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Nu lua la misto useri vechi care au tinut in viata acet board ani de zile...
    Esti varza la caracter...Dispari...Rdi NU are nevoie de tine...
    Pe forumurile astea majoritatea au deficienţe de exprimare.

    Dacă scriai în topic de la început "Am un Openbox X5 care are 3cam 2.1.4 si nu stie sä transforme 1833 in 1702. Cum se face prio la el...." primeai un răspuns concret mult mai rapid.

    Pentru informaţia ta: CCcam nu rulează pe Openbox aşa că Cccam.prio nu o să-ţi meargă pe el. Openbox este o chinezărie ieftină cu un firmware care se chinuie să se conecteze pe servere CCcam. Dacă spui că existe versiuni care ştiu să schimbe CAiD bravo lor, eu unul nu am întâlnit nici un firmware de Openbox care să ştie asta.

  10. #10
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    läsati cearta oameni buni, vä rog

    cccam ruleazä si pe openbox, chiar dacä este o chinezärie ieftinä.
    x5 e un rec nou la care incä se lucreazä .
    aici e vorba de kanalele HD, se blocheazä, cele SD merg perfect, iar cu un cccam.prio ar trebui (normal) sä functioneze si cele HD.

    dar am impresia cä de vinä e cccam2.1.4

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Post CCcam nu rulează pe Openbox

    badboy eu î-ţi spun foarte serios: CCcam nu rulează pe Openbox.
    Openbox foloseşte o versiune de MGcamd recompilată pentru microprocesoare Ali (cele din Openbox) la care fişierul cccamd.list a fost redenumit CCcam.cfg şi astfel se poate conecta pe servere CCcam. Dacă te uiţi cu atenţie pe un server la care sa conectat un Openbox o să observi că se identifică ca " 2.1.4" şi nu "2.1.4" (are un spaţiu în faţă).
    Acesta este şi motivul pentru care CCcam.prio nu funcţionează pe Openbox. Nu ştiu de ce au pus pe Openbox CCcam.prio (pentru un upgrade viitor sau pentru a păcăli clienţii că rulează CCcam) dar acest fişier nu este luat în considerare. Dacă tu spui că ai văzut versiune de firmware la care merge CCcam.prio spune-ne şi nouă. Eu unu am totuşi îndoieli. Există şi versiune de firmware crăckuită de la care sa modificat din " 2.1.4" în "2.2.1" dar doar atât, sa modificat un text şi nimic mai mult (la partea de SoftCAM mă refer).
    Te poţi convinge şi singur făcând un experiment: pune în ignore.list X: { 0b 02 } (ignore.list este un fişier al MGcamd). Nu o să mai prinzi nici un canal al providerului 0b02 ori câte CCcam-uri ai activa pe Openbox.

    Faptul că Openbox se poate conecta pe servere CCcam nu înseamnă că rulează CCcam. Şi MGcamd, Scam, OScam, etc toate se pot conecta la servere CCcam.
    CCcam rulează doar pe receivere cu microprocesor x86, PPC, MiPSEL şi ARM. Receiverele Openbox au microprocesor ALi XXXX.

    Dacă vânzătorii de chinezării ar fi oneşti ar preciza că "recunoaşte protocolul CCcam" şi nu ar minţi că "rulează CCcam".
    Şi pentru cei care insistă că rulează CCcam: de ce nu rulează şi partea de server sau WebIF?

    Uite cum se vede un Openbox pe un server CCcam:






    Şi offtopic tot nu sunt lămurit: chris-walter tu mie mi te-ai adresat?

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Nu lua la misto useri vechi care au tinut in viata acet board ani de zile...

    Esti varza la caracter...Dispari...Rdi NU are nevoie de tine...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    replica la "Acesta este şi motivul pentru care CCcam.prio nu funcţionează pe Openbox."
    Explicit, chiar buna explicatie. Server CCcam desigur nu poate fi , atata timp cat nu poate rula Enigma2.

    Si totusi cum explici faptul ca, CCcam.prio CHIAR FUNCTIONEAZA la Openbox X5HD.

    http://www.rdi-board.com/threads/141...x-s10-HD/page4

    adica cu CCcam.prio needitat HD-le de pe procus dupa 8-10 sec se inchid, iar cu editarea CCcam.prio ( P: 0b02:000000 ) totul merge PERFECT.
    Last edited by prodi; 15th February 2013 at 14:31.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Post CCcam.prio

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    Si cum explici faptul ca, CCcam.prio CHIAR FUNCTIONEAZA la Openbox X5HD.
    cu editarea CCcam.prio ( P: 0b02:000000 ) totul merge PERFECT.
    Tu vi cu replici de astea ca să provoci la scandal. La de astea văd că se pricep mulţi.
    Ce spui tu că P: 0b02:000000 este un nonsens. Un nonsens care doar pe Openbox poate fi considerat logic. Prio face referire întodeauna la cel puţin 2 CAiD-uri.

    Dacă vroiai să dai o replică constructivă puteai să spui frumos: Pe Openbox X5 cu firmware XX.XX mie mi-a mers aşa....

    Dacă vă încăpăţânaţi în continuare să credeţi că CCcam rulează pe Openbox este problema voastră: ori sunteţi neinformaţi, naivi sau nu ştiţi ce înseamnă CCcam.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by WinRxp1024 View Post
    Tu vi cu replici de astea ca să provoci la scandal. La de astea văd că se pricep mulţi.
    Ce spui tu că P: 0b02:000000 este un nonsens. Un nonsens care doar pe Openbox poate fi considerat logic. Prio face referire întodeauna la cel puţin 2 CAiD-uri.

    Dacă vroiai să dai o replică constructivă puteai să spui frumos: Pe Openbox X5 cu firmware XX.XX mie mi-a mers aşa....

    Dacă vă încăpăţânaţi în continuare să credeţi că CCcam rulează pe Openbox este problema voastră: ori sunteţi neinformaţi, naivi sau nu ştiţi ce înseamnă CCcam.
    Imi pare rau. Eu cu nici o intentie.
    P: 0b02:000000 - sase de zero inseamna prioritate PENTRU TOATE CANALELE a acestui CAID. Asa scrie (si chiar functioneaza) in tutorialul CCcam.prio .

    Si comfirm ca : fara acest prio nu merg canalele si cu acest prio merg, ce mai atata.
    p.s. nimeni nu a zis ca merge CCcam server pe Openbox, dar merge ca client CCcam si inca f.bine.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu il contrazic pe winrxp in privinta ca merge sau nu cccam pe openbox insa ii spun cu siguranta ca am un openbox X5 si pina nu am pus cccam.prio nu imi mergeau canalele care au mai multe sisteme de codare nu numai cele HD nu imi mergeau nici cele de la digi care au 2 caid(1880,1802)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top