Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: am ipv6

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default am ipv6

    si nu ma pot conecta la no-ip.org,nu ma pot conecta la webcam,nu pot deschide porturi, am si un drimbocz",nu am ip (normal zic eu) de ipv4,imi scrie ca ipv4 e "tunelled".La dns scrie "Account temporär deaktiviert"ideea e ca ma chinui de 2 zile sa deschid porturile si sa fac sa se conecteze la no.ip
    Sunt in germania,am net de la kabelbw si router fritzbox 6340(SA-L FO(U)T).
    orice idee e binevenita.
    mersi

    ps: nu pot cere operatorului sa imi schimbe fritzboxul in altceva deoarece abonamentele de la 50mb/s in sus primesc automat routerul acesta(Contractele de la 50MBit in sus au doar pana la 01.01.2013 bază de IPv4)


  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa actualizezi manual pe pagina www.noip.com , hostul tau ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    normal,in no-ip zice ca totul e ok,in router nu.la fel si cu porturile,in router sunt ok,deschise,la scanare(canyouseeme) sau altele NU

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce vad pe no-ip , ipv6 e disponibil numai pentru utilzatorii conturilor "plus" , adica pe bani .
    Citeste mai mult pe site si vezi ceva si aici :
    http://support.no-ip.com/customer/po...r-aaaa-record-
    In God I trust . All others pay cash .

  5. #5
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe bani ? Omg. Si la rds ai un /64 parca...free.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    yada yada

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sefu @hoffen incearca asta poate rezolvi problema http://www.noip.com/company/2012/06/...v6-launch-day/

    http://support.no-ip.com/customer/po...r-aaaa-record-

    http://answers.microsoft.com/en-us/w...f-dd78bbdc5b8c
    Altceva nu am gasit pesemne ca sunt doar generalitati ...imi pare rau ca nu am asa ceva (ipv6) sa pot incerca si eu .

  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by siZan View Post
    Pe bani ? Omg. Si la rds ai un /64 parca...free.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

    Nu e vorba de provider-ul care iti da net e vorba de no-ip ..... rds iti da dns?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La no-ip la premium section iti "inregistreaza" ip-ul(6).nu stiu daca ar merge,nu am gasit pe forumuri.Acu stiu mai multe despre minunea asta de ipv6.Internet am de la kabelbw,routerul care mi l-au dat e fritzbox6340 si are NATIV ipv6.La dynamic dns in router imi scrie "acount temporary deactiviert (nu stiu de ce temporary).
    Are si ipv4 "tunelat (tunelled)" dar la ping sau scan sau porturi e mort.Pingul la adresa de ipv6 merge,la porturi-0.Am incercat si cu opendns si gogle public pe partea de ipv6 dar sunt in teste.Nu am gasit inca o solutie pt dns.Poate cineva stie mai multe...

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are cineva combinatia asta?no-ip plus cu cccam host cu ipv6?
    25 usd/an nu e o avere dar nu vreau sa cumpar si sa vad ca nu functioneaza
    nersi

  10. #10
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca o sa iti mearga, cccam nu cred ca stie ipv6
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hoffen View Post
    are cineva combinatia asta?no-ip plus cu cccam host cu ipv6?
    25 usd/an nu e o avere dar nu vreau sa cumpar si sa vad ca nu functioneaza
    nersi
    am cont premium pe no-ip. pot face si hosturi ipv6.
    dami pm ip-ul in format ipv6 si numnele de host ... sa testam ... sunt curios si eu !
    Eu am ipv6 de la RDS, dar din cauza routerului am renuntat la el
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ti-am trimis.mersi

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gata!s-a rezolvat
    a venit un tehnician sa vada despre ce e vorba,i-am explicat ca vreau sa monitorizez copilul de la servici,ca am o camera web care merge prin ipv4,i-am aratat eroarea (temporar deaktiviert) si mi-a dat ipv4.

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    felicitari ca ai rezolvat problema. acu ramane sa vedem cum se inteleg cccam / no-ip.com si ipv6 ... ca tot ne-ai deschis apetitul
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am citit ca pe no-ip plus "inregistreaza".am mai incercat opendns si google dns,ambele fiind inca in faza de teste.Eu cred ca in 6 luni,max 1 an toate dns-urile se vor intelege cu ipv6.Am citit pe forumuri ca sunt probleme si cu xbox-urile,si cu alte electronice

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top