Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default Un mic ajutor va rog frumos!!

    Am o placa Ss2 versiunea 2.6b si a mers foarte bine pina de curind,adica ce s-a intamplat, am upgradat placa de baza trecand la Abit NF 7-S,am instalat sistemul pe curat,pentru ca am upgradat si hardul trecand pe S-Ata,pina aici toate bune si frumoase,de cateva zile a inceput calvarul si probleme care nu le mai dau de cap sub nici o forma, sa luam un program oarecare de pe Hbird.....e---sport,semnal 63% quality 63%(apropo de asta nu este ciudat sa fie ambele identice? ) dupa care incepem vizionarea....cu altdvb ultima versiune foarte buna si frumoasa(deosebite multumiri si respect creatorului programului)dupa un timp imaginea merge sacadat ...refresh pe program si iar dupa un timp iar sacadat,poate pozitionarea antenei sa fie de vina iar asta vom vedea mai tarziu dar problema cea mai mare si mai stresanta este alta, de 2 zile AltDvb porneste,iar cand dau click pe unul dintre programe imi scrie intr-o fereastra mica urmatoarele:"Error:OpenFullTS-SkyAdapterOpenStreams() Ce este de facut? sincer nu mai stiu ce sa mai fac ca sa dispara eroarea asta........................?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eroare cu open....cum am mai zis e data de blocarea placii ss2
    rezolvarea e un enable/disable
    vezi ca am mai auzit de la atzii probleme cu placa din cauza firewalului shi alte placi de reztea

    spor la testat

  3. #3
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sacadarea poate sa apara si din cauza System Restore-ului lui XP Dezactiveaza-l! De asemenea poti dezactiva si Automatic updates

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default nebunia filtrelor

    Eu am aceeasi problema cu a ta dar cand folosesc alt-dvb sa vad kiosk-urile si apoi trec pe prog dvb sa inregistrez direct mpeg 2. Eu rezolv treaba asta reinregistrand din nou filtrele in alt-dvb. Si gata totul porneste frumos. trebuie sa-ti spun ca mi se intampla chestia asta numai de la ultima formatare, de cand am intrat in retea, pana acum de 1 an nu am avut problema asta. Eu cred ca win xp este o mare gogoase iar in materie de retele face un mare fis!

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: nebunia filtrelor

    Quote Originally Posted by saoctav2004
    Eu am aceeasi problema cu a ta dar cand folosesc alt-dvb sa vad kiosk-urile si apoi trec pe prog dvb sa inregistrez direct mpeg 2. Eu rezolv treaba asta reinregistrand din nou filtrele in alt-dvb. Si gata totul porneste frumos. trebuie sa-ti spun ca mi se intampla chestia asta numai de la ultima formatare, de cand am intrat in retea, pana acum de 1 an nu am avut problema asta. Eu cred ca win xp este o mare gogoase iar in materie de retele face un mare fis!
    DA! ... dar cu amendamentul ca acest "fis" aduce bani multi unora ....

    dirtyfreddie13 powerd by Linux

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default Semne de intrebare

    Am incercat urmatoarele faze,am instalat softul de la tehnisat cu tot ce tine de el,a mers la primul click pe altdvb dupa reboot adio mama aceeasi eroare,am dezinstalat tehnisat,am dezinstalat suportul pentru Iee (nu stiu cum) si iarasi nu a mers,banuiesc si eu ca este vorba de partea de retea si dupa ce voi cumpara o placa de retea ca sa nu mai folosesc placa de retea de la bord voi face teste cu un sistem facut pe curat si voi vedea cum se comporta.Apropo de firewall l-am dezactivat si pe acesta si eroarea tot a aparut,unica mea banuiala este faptul ca exista un conflict intre placa ss2 si placa de retea de la bord,sper sa am rezultate pozitive si sa scapam de eroarea asta

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am o placa SS2 2.3 pe un Abit NF7-S si nu se inteleg prea bine in Windows XP . Merge totul dar la pornire (intrare in XP ) exista un delay . Rezolvarea a fost sa gasesc un loc convenabil in sloturile PCI pentru SS2. Scoate toate celelalte placi PCI si incearca toate sloturile . Cred ca pe cel putin unul va merge bine ( e ceva legat de IRQ cred ... )
    Mai sunt si solutiile clasice : update BIOS + update dirivere , dezactivare chestii on board ( placa retea , SATA ) , activare fail safe mode din BIOS .
    Apropo , in Linux totul merge perfect .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @MSCI
    delay-ul de care pomenesti se poate sa fie cauzat de lipsa adresei de IP. Windows-ul cauta probabil un server de dhcp care sa atribuie ss2-ului o adresa.
    Ai incercat sa-i pui tu un ip?

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default Abit

    Inclin sa cred ca nu este vorba de slot Pci si intr-adevar MSCI are dreptate am un delay la initializarea computerului si trebuie sa astept sa incarce modulele firewall si antivirus,am sa sterg antivirusul si am sa fac teste,si pentru ca cineva spunea sa atribui un ip placii dvb il rog sa revina si sa imi spuna si mie din ce clasa sa atribui acel ip.poate sa fie 192.168..?
    Ieri am facut update de bios,si la ideea de linux sincer sunt profan pentru ca nu am instalat niciodata placa dvb sub linux si practic nici nu stiu cu ce softuri se face receptia si de unde sa iau drivere pentru ss2 sub linux,cand am cumparat eu placa nu existau driveri pentru linux

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @platon
    da, ip-ul poate sa fie si din clasa asta.
    Verifica de asemenea sa nu fie cele 2 conexiuni bridge-uite (adica reteaua onboard si ss2-ul). Daca sunt -> click dreapta->remove from bridge
    Referitor la partea cu semnalul si calitatea, nu ai ce sa-i faci, asa arata ss2-ul.
    Sper ca asta sa fie cauza si sa rezolvi asa problema.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @platon
    dezinstaleaza firewall si antivirus in caz ca ai
    dezinstaleaza ss2

    reinstalezi ss2
    ii pui ip 192.168.238.238 subnetmask 255.255.255.0 gateway nimic

    dezinstalezi placa de retea on bord sau ce ai
    reinstalezi la loc placa de retea cu refresh in device manager
    ii pui ip din clasa diferita fazta de ss2 adica sa nu aibe 192.168.238.x , ii
    pui 192.168.x.y sau ce vrei tu numai x sa nu fie ca la ss2
    dupa asta placa de retea va di defalut gateway si nu ss2. ss2 tre sa fie secondary adapter cum s-ar spune...

    server4pc tre sa fie scos din taskbar cand folosesti progdvb sau alt soft

    incearca dupa toate astea sa pornesti progdvb si nu altceva, skimba
    posturi, vezi daca e ok, daca totul e ok, folosesti ce soft vrei tu

    bafta....

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default Desigur

    In mare parte solutia lui Bogdan este cea corecta si castigatoare,am mai observat o alta problema care se refera la partea de retea si anume faptul ca placa Ss2 nu trebuie sa intre default,ca fiind placa de retea de baza a sistemului si trebuie ajustata partea asta neaparat,cu firewalul nu a intrat in conflict deoarece l-am declarat ca facand parte din alta retea,si am instruit firewalul sa nu se atinga de placa,iar antivirusul nici atit,a mai fost o problema cu programul borgchat care daca gaseste placa ss2 default ii ia ip-ul si il declara ca fiind ip default.Eventual la partea de receptie nu se poate dezactiva atributele de retea la ss2? De exemplu acum sunt pe un satelit si nu fac download la nimic,nu am instalat nici Fazzt nici Casablanca nici nimic.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor Diseq, va rog frumos!
    By bobyxxl in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 21st November 2006, 20:18
  2. va rog frumos...
    By str-evo in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 26th January 2006, 01:57
  3. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  4. Cel mai frumos gol la fotbal
    By Unuseroarecare in forum Sport
    Replies: 6
    Last Post: 15th December 2005, 12:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top