Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: sunray

  1. #1
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default sunray

    in meniul de la tuner i-mi apare ca nu am tuner. am schimbat imaginea si e la fel. nu pot nici scana. o fi crapat tunerul ?

  2. #2
    Ex-Hermanstadt Master
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil tunerul sa fi crapat, dar mai intai instaleaza manual driverul de tuner trial tuner versiune 1,03
    Asa am patit si eu cu imagine newnigma - pana nu l-am pus manual nu a mers
    Skystar 2 rev 2.3, Optibox 550s, Sunray Sr4, Gibertini OP 75, Offset 1,1m, Moteck HH SG 2100, Optibox HH DM2200

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde se gaseste driverul si ce denumire are ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    in meniul de la tuner i-mi apare ca nu am tuner. am schimbat imaginea si e la fel. nu pot nici scana. o fi crapat tunerul ?

    La tuner configuration desigur ca iti arata unul, caci unul si ai cuplat la receptor.





    fii atent, ai trei optiuni: DVB-S2/DVB-T Europe /Unicable in meniul de la Manual Scan.

    Last edited by prodi; 9th February 2013 at 11:54.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    unde se gaseste driverul si ce denumire are ?
    nu ai nevoie de nici un driver, atata timp cat ai instalat
    Newnigma2 v3.3.2-Sunray sr4-2012.03.28-ssl84b-sim210-by sat4fun
    imagine ce are de toate pentru triplu tuner.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ovizel View Post
    Posibil tunerul sa fi crapat, dar mai intai instaleaza manual driverul de tuner trial tuner versiune 1,03
    Asa am patit si eu cu imagine newnigma - pana nu l-am pus manual nu a mers

    dar cum crapa tunerul si daca crapa ce scrie in meniu , stii ?

  7. #7
    Ex-Hermanstadt Master
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am instalat imaginea newnigma2-dm800se-v3-3-2-ramiMAHER de dm800se pentru sim 2.1 si apoi manual am instalat tunerul varianta Triple tuner 1.03b.
    Am dat disable la dvb-t ca nu il folosesc.
    Pe dvb-c trebuie scanat manual pe fiecare frecventa in parte. Scanarea automata la mine nu a mers.
    Ori am eu alta placa de baza in sunray ori nu stiu ce dar imagini recomandate de userul BIHOREANU nu au mers instalate.
    Primeam mesajul de wrong arhitecture parca.
    Driverul l-am dat jos de pe un link "goagalit".

    Skystar 2 rev 2.3, Optibox 550s, Sunray Sr4, Gibertini OP 75, Offset 1,1m, Moteck HH SG 2100, Optibox HH DM2200

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ovizel View Post
    Eu am instalat imaginea newnigma2-dm800se-v3-3-2-ramiMAHER de dm800se pentru sim 2.1 si apoi manual am instalat tunerul varianta Triple tuner 1.03b.
    Am dat disable la dvb-t ca nu il folosesc.
    Pe dvb-c trebuie scanat manual pe fiecare frecventa in parte. Scanarea automata la mine nu a mers.
    Ori am eu alta placa de baza in sunray ori nu stiu ce dar imagini recomandate de userul BIHOREANU nu au mers instalate.
    Primeam mesajul de wrong arhitecture parca.
    Driverul l-am dat jos de pe un link "goagalit".

    1) newnigma2-dm800se-v3-3-2-ramiMAHER (imagine pentru 800SE cu un tuner)
    2) Newnigma2 v3.3.2-Sunray sr4-2012.03.28-ssl84b-sim210-by sat4fun (imagine pentru 800SE cu triplu tuner)
    Last edited by prodi; 9th February 2013 at 12:16.

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    triplu tuner inseamna trei intrari ? eu am tuner cu o singura intrare iar in meniu nu-mi apare absolut nimic, de fapt apare "tuner gol".
    am un tuner de la o clona 800hd, cu intrare si iesire o fi fiind compatibil ?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce sa spun la mine acum merge in flash iCVS-dm800se-updat20120128.Sim210.84.b.riyad66 apoi pe stick cu ba merg GP3 ICVS 21.12.2012 ; MERLIN 3 DRHG 30.012.2012 ; MERLIN 3 DM 800SE 08.02.2013 PACH BY RAMYMAHER .Nu inteleg de la la voi nu merg img care functioneaza PERFECT la mine .

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nirolf sigur ai SR4? Trebuie sa ai 3 intrari la tuner s/t/c ! De la cine ai luat aparatul ?NU CUMVA A SCHIMBAT TUNERUL ?Ai aici link pt tuner http://www.mixeshop.com/triple-tuner...sct_p1450.html
    Nu este foarte ieftin DAR MERITA TOTI BANII ! Si e ALPS !

  12. #12
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am luat direct din china si are o singura intrare, iesire nu are.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maramures
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil ai luat sunray3 daca ai numai o intrare!

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Eu asta il am " http://www.mixeshop.com/sr4-sunray4-...-now_p776.html " ...asta e "originalul" Sunray sr4 triple .Ce sa zic eu cumpar de la acesti chinezi diverse "scule " pt mine si sunt multumit de seriozitatea lor . Poate are dreptate @tepei_radu nu stiu ce sa zic ...dar uite aici la chinez si SR3 http://www.mixeshop.com/sunray3-hd-8...sct_p1473.html .

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BIHOREANUL View Post
    Eu asta il am " http://www.mixeshop.com/sr4-sunray4-...-now_p776.html " ...asta e "originalul" Sunray sr4 triple .Ce sa zic eu cumpar de la acesti chinezi diverse "scule " pt mine si sunt multumit de seriozitatea lor . Poate are dreptate @tepei_radu nu stiu ce sa zic ...dar uite aici la chinez si SR3 http://www.mixeshop.com/sunray3-hd-8...sct_p1473.html .
    Dap..Foarte seriosi...Dupa ce le-am facut plata, cat mai repede,la sugestia lor, fiindca intrau in vacanta de CNY, mi-au spus ca trebuie sa mai platesc 30 usd suplimentar. Vezi Doamne, ca nu locuiesc in aria DHL...Ca si cum, cu o saptamana in urma, nu am primit ceva luat de pe eBay.de, tot cu DHL trimis si adus la usa de un curier local.Astia ne cam iau de fraieri. Sigur, intre timp au intrat in vacanta si nu mai am cu cine vorbi...Eu , oricum, nu le dau niciun cent , suplimentar.
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top