Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Asus rt-n16...

  1. #1
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default Asus rt-n16...

    Am acest router http://ro.asus.com/Networks/Wireless_Routers/RTN16/ si mai am si niste intrebari:

    1 Pana de curand am avut un Ubuntu 10.04 pe un Samsung n150+ cu cccam (pt Focus, Tvr si HD+) si Oscam pt Tntsat, din care plecam atat in DM800 cat si in alte zari. Acum totul s-a mutat in Dm800 (aprox 90 de linii) care e conectat pe wi-fi, caci altfel nu se poate. As vrea sa mut tot balamucul din dm (cccam-ul) pe router. Se poate? Din cate stiu routerul are un proc de 500 mhz, 128 mb ram si 32 mb mem flash, 2xusb 2.0 si suporta ddwrt... Sau, daca se poate, se merita? Dm-ul parca merge ceva mai greu acum, cu 90 de conexiuni simlutane.

    si

    2 Din cate tin minte era un "how to", thread al lui @Ovidiumarius, ceva cu tomato insa nu mai dau de el (de thread) . Daca il gasiti puteti sa puneti un link aici? Ca tin minte ca era destul de clar..
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Am acest router http://ro.asus.com/Networks/Wireless_Routers/RTN16/ si mai am si niste intrebari:

    1 Pana de curand am avut un Ubuntu 10.04 pe un Samsung n150+ cu cccam (pt Focus, Tvr si HD+) si Oscam pt Tntsat, din care plecam atat in DM800 cat si in alte zari. Acum totul s-a mutat in Dm800 (aprox 90 de linii) care e conectat pe wi-fi, caci altfel nu se poate. As vrea sa mut tot balamucul din dm (cccam-ul) pe router. Se poate? Din cate stiu routerul are un proc de 500 mhz, 128 mb ram si 32 mb mem flash, 2xusb 2.0 si suporta ddwrt... Sau, daca se poate, se merita? Dm-ul parca merge ceva mai greu acum, cu 90 de conexiuni simlutane.

    si

    2 Din cate tin minte era un "how to", thread al lui @Ovidiumarius, ceva cu tomato insa nu mai dau de el (de thread) . Daca il gasiti puteti sa puneti un link aici? Ca tin minte ca era destul de clar..
    http://tomatousb.org/forum/t-343283/...g-with-routers

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.digital-eliteboard.com/fo...Router-Modelle
    Din primul Sticky la postul 1 ai toate linckurile ,din sticky 2 ai documentatia , traduci cu google (eu asa am facut) si in final ai un openwrt cu oscam si watchdog-oscam perfect functionale.
    Baiatul asta ,@derdigge , a muncit si tin sa-i multumesc si aici.

    f11

    PS Am un dlink DIR-825 ce a inlocuit batrinul wrt54gl , cu un pcsc pe usb cu acest oscamwrt.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Am acest router http://ro.asus.com/Networks/Wireless_Routers/RTN16/ si mai am si niste intrebari:

    1 Pana de curand am avut un Ubuntu 10.04 pe un Samsung n150+ cu cccam (pt Focus, Tvr si HD+) si Oscam pt Tntsat, din care plecam atat in DM800 cat si in alte zari. Acum totul s-a mutat in Dm800 (aprox 90 de linii) care e conectat pe wi-fi, caci altfel nu se poate. As vrea sa mut tot balamucul din dm (cccam-ul) pe router. Se poate? Din cate stiu routerul are un proc de 500 mhz, 128 mb ram si 32 mb mem flash, 2xusb 2.0 si suporta ddwrt... Sau, daca se poate, se merita? Dm-ul parca merge ceva mai greu acum, cu 90 de conexiuni simlutane.

    si

    2 Din cate tin minte era un "how to", thread al lui @Ovidiumarius, ceva cu tomato insa nu mai dau de el (de thread) . Daca il gasiti puteti sa puneti un link aici? Ca tin minte ca era destul de clar..
    Da se poate cu Tomato, ddwrt, openwrt, koppel sau oleg firmware.
    Eu iti recomand tomato.

  5. #5
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut

    M-am apucat in sfarsit de router si am ajuns aici

    imi da in putty

    Code:
    wget: bad address 'www.oscam.ump2002.net
    nu mai e valabila adresa? Daca nu mai e valabila care ar fi cea noua?

    ms
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top