Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Lipsa Av dm500

  1. #1
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default Lipsa Av dm500

    Am un dm500 de vro 5 ani (clona) de la un timp nu mai are av, pot sa pun orice imagine pe el prin rs232 sau chiar prin lan (asta lamureste ca, cpu si flash sunt in regula ) deci o parte este functional, ce sa fie de nu merge parte av ?
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  2. #2
    Ex-Hermanstadt Master
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banuiesc ca ai cablu scart...
    Eu am patit cu un cablu scart, tot la DM500, sa nu am imagine, insa am scapat ieftin -aveam un pin de la mufa intrat in interiorul mufei si nu mai facea contact.
    Asa ca verifica mai intai cablul.
    Este doar o parere desi banuiesc ca ai verificat si pe mufele RCA...
    Am uitat ca DM500 are si RCA-uri
    Skystar 2 rev 2.3, Optibox 550s, Sunray Sr4, Gibertini OP 75, Offset 1,1m, Moteck HH SG 2100, Optibox HH DM2200

  3. #3
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ovizel View Post
    Banuiesc ca ai cablu scart...
    Eu am patit cu un cablu scart, tot la DM500, sa nu am imagine, insa am scapat ieftin -aveam un pin de la mufa intrat in interiorul mufei si nu mai facea contact.
    Asa ca verifica mai intai cablul.
    Este doar o parere desi banuiesc ca ai verificat si pe mufele RCA...
    Am uitat ca DM500 are si RCA-uri
    Nu am av nici pe rca, pini de la scart i-am verficat si sunt in regula....
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    45.15 N / 26.83 E
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    , ce sa fie de nu merge parte av ?
    Ai incercat cu un alt cablu SCART ?

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din procesor iese si AV-ul , posibil defect pe partea de AV

  6. #6
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat, in tradevar partea de av pleaca din cpu, oare sa fie de la bootloader ? sau pur si simplu s-a dus ?
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da corect de acord @gobi200,dar nu mam putut abtine....

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Rog moderator sa stearga ultimile 3 posturi... sunt inafara subiectului.
    poate acest post este mai interesant, dar recunosc paralel cu subiectul de service.
    ITI CUMPAR conserva la 50 RON , daca esti interesat, si se poate muta Thread la SHOP.
    ...pe riscul meu, iar daca nu poti sa o pastrezi.

  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Rog moderator sa stearga ulimile 3 posturi... sunt inafara subiectului.
    si tu esti in afara subiectului, pentru ca nu prezinti conjuctura prin care l-ai bulit.
    sincer nu sunt asa multe genii pe RDI, tip medium sa viseze electronica, ce s-a intamplat pe placa ta sau prin procesor sau flash, la orice tip de placa si model, la orice adresa , de pe mapamond.
    la genul acesta de atitudine, nici nu ma sinchisesc sa te ajut-- iti fac doar oferta de cumparare.
    este si asta un ajutor...recuperezi niste bani, din investitie.

    PS: am mai vazut si MESERIASI- care reparau BOXURI LA ALTII CU SUPORT online, de pe RDI, sat -xxx { boxul lui altul, prin mess, si TEAMViewer, si RDI--- de asta m-am saturat frate-- experiti de carton ... gen MOS IOON Roata }
    Last edited by strike_gabriel; 25th January 2013 at 19:03.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si schimba condensatorii de pe partea video,stiu ca la decodoarele digi cand aveau aceasta problema se schimba doi decodori de pe partea video.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top