Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default Eutelsat28A (28E)

    Se poate receptiona spot-ul acesta in Suceava cu o antena de 90cm? A testa cineva?
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe TDA 110 merg perfect toate frecventele.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Florynsv View Post
    Pe TDA 110 merg perfect toate frecventele.
    mam chinuit 2 ore si nu am reusit sa il prind 19.2 est intra mai incolo nimic am o antena de digi 90cm persoana care a postat e un amic de al meu din it..poate ma poti ajuta cu ceva sfaturi.multumesc

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o antena mai mare poate rezolva problema.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by innesat91 View Post
    Se poate receptiona spot-ul acesta in Suceava cu o antena de 90cm? A testa cineva?
    De pe spotul 28 A da le poti prinde cu o antena de 90 , eu le prind cu aceeasi antena zona Galati dar problema ca la o furtuna mai puternica semnalul dispare o dimensiune mai mare a antenei ar fi recomandabil cum a spus si nirolf ..

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    o antena mai mare poate rezolva problema.
    Daca as avea....
    are cineva una la vreo 3 metri cred ca e ,dar nu o vinde e motorizata din fibra trebuie revopsita...

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TheMan View Post
    De pe spotul 28 A da le poti prinde cu o antena de 90 , eu le prind cu aceeasi antena zona Galati dar problema ca la o furtuna mai puternica semnalul dispare o dimensiune mai mare a antenei ar fi recomandabil cum a spus si nirolf ..
    Pai care e spotul 28 A cum il vad pe flysat ma refer doar canalele de pe spotul respectiV sa le vad, ca acolo arata toate tp-urile si nu stiu care dintre ele e pe 28A

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ady01 View Post
    Pai care e spotul 28 A cum il vad pe flysat ma refer doar canalele de pe spotul respectiV sa le vad, ca acolo arata toate tp-urile si nu stiu care dintre ele e pe 28A
    astea
    http://ro.kingofsat.net/sat-eurobird1.php

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai am suportul din fotografie daca la-s pune cu focarul pe 16 est asa e reglata acum una din antene ce sateliti as mai putea prinde fara sa modifica elevatie/azimut.La fel si la cealalta pe 1'w ce sateliti as putea prinde fara sa modifica pozitia antenei.Multumesc sunt incepator cu mutifeedul cu celelalte le mai nimeresc eu.

    image hosting sites

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ady01 View Post
    Pai care e spotul 28 A cum il vad pe flysat ma refer doar canalele de pe spotul respectiV sa le vad, ca acolo arata toate tp-urile si nu stiu care dintre ele e pe 28A
    @ady01, satelitul Eutelsat 28A are mai multe spoturi de emisie cu acoperire diferita pe tara noastra.
    Frecventele in banda 11200-11450 si 12500 - 12750 apartin spotului Super ( sau Fixed cum apare pe alte site-uri ).
    Frecventele in banda 11450-11700 apartin spotului S1 ( Steerable 1 ).
    Daca ne spuneai si locatia ta era ceva mai simplu, dar oriunde te-ai afla in Romania, semnalul pe spotul S1 este mai puternic decat pe spotul Super.
    Pentru a localiza satelitul incearca sa utilizezi frecventa 11681 V 27500 2/3 sau 11488 V 27500 2/3 . Cu antena de digi trebuie sa iti intre semnal fara probleme pe aceste doua frecvente, semnalul fiind chiar mai puternic decat pe frecventele digi tv.

    Pentru mai multe detalii consulta pagina: http://www.lyngsat.com/Eutelsat-28A.html
    Lyngsat ofera intotdeauna informatii corecte si testate din mai multe surse.


    Pe pagina http://ro.kingofsat.net/sat-eurobird1.php este o greseala la transponderii din banda 11450-11700 unde apare spotul Fixed in loc de Steerable 1

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EXCALIBUR View Post
    @ady01, satelitul Eutelsat 28A are mai multe spoturi de emisie cu acoperire diferita pe tara noastra.
    Frecventele in banda 11200-11450 si 12500 - 12750 apartin spotului Super ( sau Fixed cum apare pe alte site-uri ).
    Frecventele in banda 11450-11700 apartin spotului S1 ( Steerable 1 ).
    Daca ne spuneai si locatia ta era ceva mai simplu, dar oriunde te-ai afla in Romania, semnalul pe spotul S1 este mai puternic decat pe spotul Super.
    Pentru a localiza satelitul incearca sa utilizezi frecventa 11681 V 27500 2/3 sau 11488 V 27500 2/3 . Cu antena de digi trebuie sa iti intre semnal fara probleme pe aceste doua frecvente, semnalul fiind chiar mai puternic decat pe frecventele digi tv.

    Pentru mai multe detalii consulta pagina: http://www.lyngsat.com/Eutelsat-28A.html
    Lyngsat ofera intotdeauna informatii corecte si testate din mai multe surse.


    Pe pagina http://ro.kingofsat.net/sat-eurobird1.php este o greseala la transponderii din banda 11450-11700 unde apare spotul Fixed in loc de Steerable 1
    sunt din suceava ceva tp-uri mai puternice imi poti scrie sa mai incerc o antena e pe 1'w si una pe 16 e ,mai am un suport de 3lnb-uri ce sateliti as putea sa mai prind daca las pune pe o antena fara sa modific locatia uneia din ele care ar fi mai convenabila pentru a se atasa suportul.

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci..........
    mai bine lyngsat capschi ?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eutelsat 28A poti sa il receptionezi doar in focar principal cu antena de 0.9m. Muti antena de pe 16 E pe 28 E si apoi daca mai vrei receptie la 16 la 19 sau 23 E, etc. pui lnb in focar secudar daca se potriveste suportul pe care il ai. Satelitii la 23,19 sau 16 E au semnal puternic si se pot receptiona in focar secundar. Pe Eutelsat 28A semnalul nu e prea puternic si nu merge in focar secundar.
    Pentru a localiza Eutelsat 28A, ti-am scris in postul anterior doua frecvente care au la mine semnalul cel mai puternic, 11681 V 27500 2/3 sau 11488 V 27500 2/3 .

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EXCALIBUR View Post
    Eutelsat 28A poti sa il receptionezi doar in focar principal cu antena de 0.9m. Muti antena de pe 16 E pe 28 E si apoi daca mai vrei receptie la 16 la 19 sau 23 E, etc. pui lnb in focar secudar daca se potriveste suportul pe care il ai. Satelitii la 23,19 sau 16 E au semnal puternic si se pot receptiona in focar secundar. Pe Eutelsat 28A semnalul nu e prea puternic si nu merge in focar secundar.
    Pentru a localiza Eutelsat 28A, ti-am scris in postul anterior doua frecvente care au la mine semnalul cel mai puternic, 11681 V 27500 2/3 sau 11488 V 27500 2/3 .
    am reusit sa receptionez eutelsat 28 a dar cu semnal slab era cer senin si pe la amiza nu intrau toate tp-urile doar alea de pe la urma movies for men si altele nu mai retin .probabil trebuia reglata antena la sange eu o am pusa pe o teava si acea teava nu e perfect rotunda si nu o pot invarti milemetric ca se blocheaza vreo idee cum sa fac sa se invarta mai lin nu stiti,daca ii dau drumu prea tare la suruburi pica jos.Eu m-am gandit sa pun inca o teava mai larga peste sa o tai pe transversala si sa o bag peste si pe ea sa prind antena ,*+(una in alta ca sa se inteleaga

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top