Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Platinum member Expert
  Join Date
  Dec 1999
  Posts
  6,932
  Posts Thanks / Likes

  Default Cea mai sigura masina din lume, prezentata la Detroit

  Volvo V40 are airbag pentru pietoni si senzori care impiedica tamponarea


  Suedezii de la Volvo au impresionat audienta de la Salonul Auto de la Detroit cu modelul V40, considerata masina cea mai sigura din lume.

  Americanii care au vizitat Salonul Auro de la Detroit au fost fascinati sa vada de ce sunt capabile toate sistemele de securitate de pe V40.

  Volvo V40 este echipat cu sisteme active de siguranta, cum ar fi frana automata, sistemul de detectare a pietonilor, Lane Keeping, care il ajuta pe sofer sa nu depaseasca banda pe care circula si BLISS, sistem care detecteaza vehiculele din punctul mort.

  In ceea ce priveste protectia pietonilor, Volvo V40 stabileste un nou record cu inventarea unui airbag pentru pietoni in caz de accident, sistem unic si inovator.

  Senzorii din fata masinii sunt capabili sa detecteze orice contact cu un pieton, moment in care de sub capota din fata se elibereaza o perna cu aer, care il protejeaza la contactul cu parbrizul.

  Pe langa sistemul de protectie pentru pietoni, Volvo V40 este dotat si cu City Safety, un sistem care activeaza frana in momentul in care exista pericolul tamponarii cu o alta masina. City Safety poate evita coliziunile la o viteza de cel mult 50 km/ora.

  inCont.ro


  ----------------------------------------------

 2. #2
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2006
  Posts
  1,147
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Vorbim de Volvo S40 generatia 3.
  Coincidenta sau nu, si S40 generatia 1, la vremea lui, a fost considerat cel mai sigur model din SUA... Si in el a murit Dumitru Tinu, seful trustului Adevarul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top