Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default Decodor cablu digi HD/intrebare

    Decodorul HD de la digi se livreaza impreuna cu cardul?Daca am decodorul,in ce conditii obtin si un card ?mentionez ca posed gecodorul Humax Digi+C HD2.Stima!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cel de la care ai obtinut decodorul nu trebuie sa figureze cu restante ca RCS-RDS si sa nu fie sub contract decodorul

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default Receiver cablu HD

    Quote Originally Posted by sat one View Post
    cel de la care ai obtinut decodorul nu trebuie sa figureze cu restante ca RCS-RDS si sa nu fie sub contract decodorul
    Deci abia at.pot obtine o cartela.Treb.imperecheata sau oricare merge?Astia de la RDS mi-au cerut sa le duc decodorul sa-l"verifice''!

  4. #4
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De preferat ar fi sa mergi si cu decodorul. Cu ocazia asta il verifici si daca merge. Trebuie sa prezinti niste date de identificare ale fostului contract (numar contract, id client, cnp). Daca aparatul nu are debite sau nu este declarat pierdut/furat ti se va da o cartela care se imperecheaza automat la procesarea contractului cu seria decodorului. Procesarea se va face cu echipament "Proprietate client". In cazul in care alegi programe suplimentare cu plata le vei putea viziona dupa activarea cartelei. Activarea se poate face prin apel la call center sau in orice punct de vanzari a doua zi contractarii cu conditia ca decodorul sa fie deschis pe unul din canalele pe care le activezi.
    Bafta!

  5. #5
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    De preferat ar fi sa mergi si cu decodorul. Cu ocazia asta il verifici si daca merge. Trebuie sa prezinti niste date de identificare ale fostului contract (numar contract, id client, cnp). Daca aparatul nu are debite sau nu este declarat pierdut/furat ti se va da o cartela care se imperecheaza automat la procesarea contractului cu seria decodorului. Procesarea se va face cu echipament "Proprietate client". In cazul in care alegi programe suplimentare cu plata le vei putea viziona dupa activarea cartelei. Activarea se poate face prin apel la call center sau in orice punct de vanzari a doua zi contractarii cu conditia ca decodorul sa fie deschis pe unul din canalele pe care le activezi.
    Bafta!
    Bun. Dar cei 50 RON pentru activarea cartelei? Trebuie sa-i plateasca. Nu?
    -=<SS2 FUN>=- Oscam sh4, mips, raspi
    DVBSky T9580,Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, DM3800, 100.5E-45W,Dm500S, CubeRevo250, Raspi, Asus Wl500GPv2 ...

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Rely View Post
    Bun. Dar cei 50 RON pentru activarea cartelei? Trebuie sa-i plateasca. Nu?
    Daca se primeste si cardul cu care a fost imperecheat nu ar mai fi nicio pb.Decodorul este(inca)sub contract.Multumesc celor ce dau o mana de aj.!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca decodorul inca este sub contract trebuie sa faci preluare de contract,insa cred ca acesta preluare nu poate fi facuta daca titularul actual are inca contract mai mult de 6 luni,dar cel mai sigur suna la call center,deoarece daca te duci la vreo casierie ai
    99 % sanse sa dai peste niste dobitoci care habar nu au de nimic si in speta nu te pot lamuri( cred ca astia de la digi le dau testare si daca vad ca este vreunul care se pricepe cit de cit nu il angajeaza)

  8. #8
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Rely View Post
    Bun. Dar cei 50 RON pentru activarea cartelei? Trebuie sa-i plateasca. Nu?
    La digicablu activarea si instalarea sunt gratuite

  9. #9
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iulian1967 View Post
    Daca se primeste si cardul cu care a fost imperecheat nu ar mai fi nicio pb.Decodorul este(inca)sub contract.Multumesc celor ce dau o mana de aj.!
    Daca decodorul figureaza pe contract mergi degeaba. Trebuie facuta rezilierea pe vechiul contract si apoi contract nou pe numele tau

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top