Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default S-a "bulit" HH ?!

    Dream 8000,rotit cu H-H DM 3800,fisierul satellites.xml modificat de mine cu sateliti de la 28,2E-30V,pe antena LNB
    cu 2 iesiri,la momentul dereglarii am fost doar cu dreamul in functie.Imagine Merlin-3_OE-1.6.Eram pe Thor sa vad meciul Barcelonei.
    De doua ori la interval de cca 5 minute antena a plecat si s-a oprit inainte de astra 19.Am trecut-o iar pe thor.In max 3 minute a pornit si s-a oprit in perete,acolo eu nu aveam satelit pe fisier,max.fiind 28,2E.N-am mai putut gasi satelit,cred ca s-a fortat in perete si s-a dereglat.
    Nu prea cred ca ar putea fi comanda eronata din dream.
    O parere la ceas de noapte ? Ce credeti ca as mai putea face ?
    Sau sa ma ingrijesc sa cumpar alt H-H ?
    Va multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit si eu ceva similar cu alta marca -strong.Am rezolvat cu resetare generala-nu stiu cum se face la modelul tau-la motor nu din rec ,pe unele recuri nu functiona corect fata setari limite.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maramures
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa ti apasate in acelasi timp cele 2 butoane de pe motoras pt circa 30 de secunde! Bafta!

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    45.15 N / 26.83 E
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tepei_radu View Post
    Incearca sa ti apasate in acelasi timp cele 2 butoane de pe motoras pt circa 30 de secunde! Bafta!
    Apoi reglezi din nou antena de la 0. Daca s-a fortat de perete sigur este si dereglata.(numai sa nu se fi deformat si antena )

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce tin minte de pe vremea lu dBox2, se intimpla des la motoarele fr USALS s plece de capu lor pin la extreme.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceleasi simptome am avut si eu , nu am gasit rezolvare. Am masurat senzorii ...sant ok . La inceput trebuia sa setez cu 10 grade diferenta fata de locatia mea ...dupa asta a luat-o razna nu mai asculta de nici un buton ..tot intr-o directie o lua pana se bloca la capatul cursei, nu era nici un buton blocat...Asteptam rezolvare...poate condensatorii sau un termistor...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top