Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 93

Thread: openbox s10 HD

  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Angry openbox s10 HD

    salute,
    are cineva un firmware care sä meargä ok pe kanalele HD
    ce am incercat eu, toate se blocheazä scurt pe orice kanal HD.

    mai am o problemä cu el.
    pe transponderul 11692 H 22000 Astra 19.2 , unde este de fapt ORF, ATV..... la cäutare imi gäseste Sat1, kabel1 si incä vre-o 7 programe care de fapt nici nu sint pe acest transponder.
    aveti idee de ce

    PS. e clonä

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    235
    Posts Thanks / Likes

    Default firmware

    Sa ai grija ce pui.Daca ai pus firmware de la AnonimousX sa nu incerci sa pui altul chiar si original.Crapa cutia si trebuie scris fw cu rs232.
    Odata pus anonymousx doar de la el mai merg puse alte versiuni de fw prin usb.
    CU rs232 merge pus orice.
    SI s10,11,12 e la fel.
    eu am pus pe un s12 un fw de s11 de la anon si merg bine toate HD

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai cred cä chiar fw de la AnonimousX am pus pe el.
    chestia cu rs232 nu mä sperie, deja a 2 a zi de cind l-am primit m-am confruntat cu ea.
    deci sä inteleg cä pot sä pun si eu pe el fw de s11, de ex cel care l-ai pus tu

    mersi de räspuns

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    pe transponderul 11692 H 22000 Astra 19.2 , unde este de fapt ORF, ATV..... la cäutare imi gäseste Sat1, kabel1 si incä vre-o 7 programe care de fapt nici nu sint pe acest transponder.
    Vezi ca ORF-urile sunt pe 12.692, nu 11.692...

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, am gresit, 12692 am vrut sä scriu

    THX

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    235
    Posts Thanks / Likes

    Default 10/11/12

    To be able to send PMs your post count must be 60 or greater.

    Sincer eu am pus 1 s12 la cineva doar pt digi.
    Am ajuns sa stiu toate versiunile de soft dupa ce am futut rec cu un anonimousx care arata foarte bine dar nu-i mergea partea de retea.
    Si nici nu mai stiu ce versiune e acum pe el..am stat 2 zile si 1 noapte sa-l fac(nu am avut usb-rs232).....
    O sa-l sun pe respectiv sa-mi spuna ce versiune e daca e ceva urgent.

    Cred ca doar 9 e diferit.

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, urgent nu e, vroiam numa sä testez si altceva.

    gäsesc eu pe undeva, mersi oricum.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta-ma pe mine sa-ti trimit un soft tare ,chiar daca este din 2011,este exact pentru s 10,iar eu al folosesc pe s9 si merge superrrrr!1

  9. #9
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi @floryn
    cum e cu partea de redare a mkv, avi, xvid.... le recunoaste, merge bine pe mkv

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am probat ,pt ca nu ma uit decat pe satelit la filme,dar de anregistrat merge.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gorby_floryn76 View Post
    cauta-ma pe mine sa-ti trimit un soft tare ,chiar daca este din 2011,este exact pentru s 10,iar eu al folosesc pe s9 si merge superrrrr!1
    softul respectiv stie si Unicable?
    din ce am incercat eu nu am gasit nici unul care sa aiba setari de unicable

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    badboy trimite te rog la [email protected]
    inca nu am 60 de posturi si nu pot trimite PM,
    merci

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut ,nu stiu ce firmware ai pus ca se blocheaza ,dar la mine cu cel din fabrica nu s-a blocat niciodata pe nici un canal HD
    in linkul asta sunt softurile originale
    http://www.yojiatech.com/a/Support/D...list_40_2.html

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Maramures
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default info

    Daca vrei soft bun ,cauta-ma i-ti dau eu ,merge si inregistrarea si mkv,cate linii ai pe el ?sa stii ca depinde si de ce linii ai....

  15. #15
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sat one, am scris in primul post, e clonä.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top