Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500s -probleme

    Sal. Din cauza unor repetate decuplari de curent s-au poate din altele, dm-ul nu mai are parametrii de dinainte si anume:are instalat cccam/oscam 2.1.3 cu un local de Digi.cu aceasta setare daca dau in CS Studio sau in Card Sharing Control i-mi arata localul,dar nu mai am clientii online.Daca schimb versiunea de oscam cu una mai mare sau printre ultimele,nu i-mi mai arata localul,e off,dar in schimb clientii sunt on.Deci nu mai merge ca inainte.Care ar putea fi cauzele si cum se pot remedia? Multumesc?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    wtf ?
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica? ce ar insemna wtf?

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    wtf = acronim pt what the fuck )
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fain,frumos, raspuns,thanks! si la mai mare

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a dus la retea ceva ..schimba condensatorii . Vezi daca raspunde la ping corect. Ai pierderi de pachete sau daca e corecta reteaua ...schimba imaginea pe curat. Si mai vezi setarile routerului ...se poate reseta de la intreruperi de curent ...poate ai portul inchis .

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Ai iP static sau dinamic ?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @saulescu

    Vezi daca ai pus versiune noua la oscam, cateva svn-uri au fost compilate fara suport pentru cititor intern (sci).
    Incearca ultimele versiuni de aici: http://download.oscam.cc/index.php?&...rpc-tuxbox-old
    old

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Maximuss! Am schimbat cei 2 condensatori de 4.7uf/16v si cel de 220uf/16v,nici o schimbare.am reinstalat imaginea Gemini 4.7 pe curat .Merge imagine ,in CS Studio vad clientii ,i-mi vad localul ,in schimb nu iese la net ,cum s-ar spune.Daca pun alta versiune de oscam, mai mare deja pot da la clienti ,pot comunica cu iei in schimb sunt off in CS Studio cu localul si nu mai pot accesa webiful.Am IP fix.In modem porturile sunt deschise,nu mai stiu ce sa incerc ca ma dispera deja..Ciudat defect

  10. #10
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in cs studio vezi clientii online sau offline ? nu poti accesa webif al dreamboxului ? daca vezi clientii off sau on in functie de ce oscam instalezi atunci nu e de la placa de retea ci de la config

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    Fain,frumos, raspuns,thanks! si la mai mare
    nu o lua ca atare si nici nu te supara pt raspunsul meu dar am citit de 10 ori intrebarea ta si tot nu am inteles ce vrei sau ce s- a intamplat de fapt.....
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dan de burgh ! nu m-am suparat ,stai linistit ,dar ma exasperat dm-ul asta.Cand am varianta cccam/oscam 2.1.3 vad in CS Studio localulmeu si toate liniile pe care le am si pot accesa webiful dreamului,DAR,nu pot iesii eu la net, cu localul.Cand schimb versiunea de oscam,pot iesii cu linia mea la net si ma vad clientii on.si nu pot accesa pagina webif al dreamului.In CS Studio apar off cu localul meu de Digi,deasemenea nul vad nici la mine pe dm cand schimb canalele pe Digi.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal.Azi ,in sfarsit am putut rezolva problema DM-ului care o luase razna.L-am setat cu cccam/sbox si in sfarsit a luat-o.multumesc inca o data userului @Raks67 care a avut rabdare cu mine si a rezolvat problema.Multumesc!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top