Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default Satellite ibox dongle for Nagra 3

    Are cineva acest box ? Chiar functioneaza ? Am un nou receptor de la csat si totul e nagra ! Nu sunt prea multe tutoriale sau idei .

    http://www.aliexpress.com/item-img/I...690914061.html

    Un link , Dar oricum putina informatie .

    Salutari .


  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.aliexpress.com/item/Ibox-...ck_to_detail_b

    Ce face asta? Decripteaza Nagra 3 sau ce vor astia sa zica?
    original korean software
    Nagra 3 channel all free
    Support all Nagra 2 receiver to open N3 channe
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce te faci daca conserva nu are rs 232 ?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    ce te faci daca conserva nu are rs 232 ?
    Dacă nu are RS232 atunci nu-ţi cumperi ibox.



    Asta este o jucărie fără instrucţiuni aşa că nu cred că merită să investeşti bani în aşa ceva.
    În prezentare arată doar că se conectează la receiver prin RS232 şi merge. Nu se spune nimic despre firmware sau alte setări.

    Am mai văzut aşa ceva în trecut şi funcţiona în felul următor: pe un anume satelit, era un transponder de date care a fost închiriat "de cineva" şi transmitea în timp real "key" pentru un anume pachet DTH. Aveai nevoie de o cutiuţă de asta conectată separat la o antenă şi cutiuţa avea tuner reglat pe aceea frecvenţă şi recepţiona "datele" iar apoi prin RS232 le transmitea la un receiver FTA cu firmware corespunzător. Chestia este că după ce s-au vândut milioane de cutiuţe, transmisia pe transponderul respectiv a încetat şi cutiuţele erau bune de aruncat.

    Nu ştiu dacă ibox asta funcţionează la fel însă din ce am văzut pe filmuleţ seamănă ce precedentele "cutiuţe" magice.


  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default cred ca este past tense

    am comandat si eu una in Quatar- la 55 euro---nu a ajuns niciodata--si deci,nu stiu daca functioneaza.....dar erau niste arabeti care trimiteau pentru fratii lor din europa, orice vroiai...
    nu cred ca mai functioneaza acuma.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    europa mare
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ibox is for South America only!
    În principiu, ne va fi foarte uşor să ne trezim, dacă retinem ca nu există hazard şi nici haos, ci totul este planificat în beneficiul cuiva şi nu al omenirii, deocamdată.

    Iar iniţirea redresării noastre este, de asemenea, simplă: eliminarea tuturor partidelor politice şi sistemelor monetare, indiferent cât de benefice ar încerca să pară.

    Şi abia după aceea vom avea şi şanse de vindecare.

    Ama et fac quod vis !

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce am comandat eu , era- cu aplicabilitate in Europa, ......dar nu a ajuns niciodata in posesia mea, sa o testez...{sa apuc sa o belesc putin..}

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca nici receptorul nu are rs232 .

    Asa ca o sa-l folosesc ca atare ! Ma gandeam ca pot imparti ceva !

    Multam



  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai exista la un moment dat un receiver cu doua tunere , unul care receptiona "key" de pe un anumit transponder, si un altul care "stationa" pe un anumit DTH si astfel se facea sharing prin satelit. Nu mai tin minte cum se numea receiverul...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Mai exista la un moment dat un receiver cu doua tunere , unul care receptiona "key" de pe un anumit transponder, si un altul care "stationa" pe un anumit DTH si astfel se facea sharing prin satelit. Nu mai tin minte cum se numea receiverul...
    Optibox Spider HD Twin tuner.
    http://www.rdi-board.com/threads/140...ibox-Spider-HD
    Last edited by zottya; 13th January 2013 at 11:05.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    Are cineva acest box ? Chiar functioneaza ? Am un nou receptor de la csat si totul e nagra ! Nu sunt prea multe tutoriale sau idei .

    http://www.aliexpress.com/item-img/I...690914061.html

    Un link , Dar oricum putina informatie .

    Salutari .
    Am gresit ! Cardul e SECA . Oricum ciudat ca csat inca mai distribuie aceste carduri !
    O sa incerc in cccam .


  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu, la cardul Seca Mediaguard de la Csat nu mergeau canalele HD in share. Asa cum de fapt se intampla acum si cu cardurile Viacces. Chiar sunt foarte curios ce se intampla cu cardul tau...merge sau nu in 3cam.....

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citit direct in cccam 2.2.1 numai SD .

    Nici nu am incercat altceva . La 6 Mhz este un card lent !


  14. #14
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai sa lamurim si problema asta cumva ca vad ca informatiile sunt foarte contradictorii si chiar difuze.
    dupa cate se vede din video de mai sus, jucaria aia este un "dongle" deci dupa parerea mea singura justificare a achizitionarii unui astfel de aparat este in cazul in care cel care-l foloseste nu beneficiaza de Net la locatia respectiva, dar am sa explic putin sistemul "dongle".
    dupa cum se vede si din video "dongle" este pentru a se cupla la un server de sharing care este gazduit pe un satelit (de exemplu sunt 3 servere pe satelit Eutelsat W3A - server 1, Eutelsat W6 - server 2 si Atlantic Bird 1 - server 3).
    Sistemul functioneaza in felul urmator: "dongle" (sau un receptor satelit care cunoaste dongle si sunt unele marci care fac asta) trebuie cuplat cu un cablu coaxial aparte si o parabola (aparte sau un multi LNB) pe unul din satelitii enumaratii cu serverele. de la "dongle" sau din receptorul care stie sa faca dongle se conecteaza la receptorul care va avea antena lui pentru captarea posturilor dorite (ex ASTRA, HOTBIRD, ETC) dar acesta din urma trebuie neaparat sa fie un receptor cu TWIN PROTOCOL ca altfel nu functioneaza sistemul. deci pe receptorul vostru cu Twin Protocol zapati pe un post iar dongle culege cheia de la server si io transmite receptorului spre decodare.
    banuiesc ca v-ati dat seama ca receptorul pe care-l aveti in afara de dongle trebuie sa fie flashuit cu o varianta de firmware dongle deci se cam complica lucrurile, pt ca la firmwarele receptoarelor nu se prea incumeta multi.
    acest sistem a fost facut in principiu in tarile arabe, acolo unde internetul nu prea ajungea sau venea cu noduri pe retea, dar pe la noi nu se prea justifica acest sistem de moment ce avem Net. S-ar parea ca sistemul odata pus la punct (dar cu inconvenientul a 2 cabluri 2 antene 2 decodoare sau un dongle si un decodor, este destul stabil.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici gasiti mai multe detalii si freeware despre acest sistem
    http://home.kyngdvb.com/ sper ca nu deranjeaza pe nimeni linkul,daca da se poate sterge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top