Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Eroare DCC

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Eroare DCC

    Domnilor,

    Mi-am schimbat PC-ul si am inceput sa reinstalez programele pe el. Cand am ajuns la DCC nu reusesc deloc , imi da urmatoarea eroare :

    ERROR 10057 in function Send Socket is not connected.

    Am verificat IP sunt bune , dar nu se conecteaza nici la router nici la box nici la PC.

    M-am uitat in router in port maping si acolo portul era bifat.

    Oare unde e greseala ?

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi sa fie bine user si parola

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lica789 View Post
    vezi sa fie bine user si parola
    Am mai studiat un pic si am observat ca daca pun internetul pe placa de baza, merge, dar daca il pun pe placa de retea nu recunoaste nimic(DCC-ul nu face nicio legatura -router-PC-BOX).Oare cum sa fac sa mearga si de pe placa de retea? Am uitat sa spun ca inainte am avut XP pe care mergea si de pe placa de retea iar acum am Windows 7 si nu merge pe placa de retea. Are cineva vreo idee sau are cineva W7 la care sa mearga DCC pe placa de retea?

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa schimbi in casuta : This Computer , acolo s-ar putea sa ai doua adrese IP avind doua placi de retea

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    incearca sa schimbi in casuta : This Computer , acolo s-ar putea sa ai doua adrese IP avind doua placi de retea
    Te rog sa fii mai explicit, adica sa-mi spui mai in amanunt pasii . In My Computer am partitiile de pe disck. As putea sa pun un printscreen dar nu stiu cum sa incarc poza.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Am mai studiat un pic si am observat ca daca pun internetul pe placa de baza, merge, dar daca il pun pe placa de retea nu recunoaste nimic....

    Scuza-ma ca te intreb cum adica pui internetu pe placa de baza si merge si pe placa de retea nu .... adica internetul nu poate merge decat printr-o placa de retea fie ea cu fir fie fara....

    Cel mai probabil la tine e problema din firewall-ul din W7 sau ruleaza DCC ca si administrator (click dreapta pe iconita si run as administrator asa ceva)
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Scuza-ma ca te intreb cum adica pui internetu pe placa de baza si merge si pe placa de retea nu .... adica internetul nu poate merge decat printr-o placa de retea fie ea cu fir fie fara....

    Cel mai probabil la tine e problema din firewall-ul din W7 sau ruleaza DCC ca si administrator (click dreapta pe iconita si run as administrator asa ceva)
    Am placa de baza(motherboard) si am pus separat si placa de retea. Daca bag intrernetu in placa de baza, DCC se conecteaza, daca bag in placa de retea nu se conecteaza, da eroarea de mai sus. Am rulat si ca administrator dar acelasi rezultat.


    http://s14.postimage.org/r9zrws78h/network.jpg
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Am placa de baza(motherboard) si am pus separat si placa de retea. Daca bag intrernetu in placa de baza, DCC se conecteaza, daca bag in placa de retea nu se conecteaza, da eroarea de mai sus. Am rulat si ca administrator dar acelasi rezultat.


    http://s14.postimage.org/r9zrws78h/network.jpg
    Vrei sa zici ca ai placa de retea on board aia e alta mancare de peste. IP-urile la placile de retea sunt statice sau dinamice? Daca sunt statice sper ca nu ai pus acelasi IP pe ambele placi de retea....

    Pune un print screen cu DCC sa se vada IP-urile la This Computer si la Dreambox
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai instalat driverul de la placa de retea?
    Edit: pardon, acum am citit mai cu atentie si vad ca nu te lasa sa o instalezi...

  11. #11
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu m-am referit la ce ai in My Computer , ci la butonul -This Computer- din DCC , daca dai clic nu iti apar doua IP-uri diferite ? daca da incearca sa te conectezi la dreambox cu fiecare din ele

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu imi apar 2 IP-uri la This computer din DCC , iar daca dau Search la Dreambox si la router pentru a gasi IP-uri disponibile nu gaseste nimic.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bj
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in primul rand schimba pasw de la dreambox pt ca actualul l-ai facut public ( si nu e bine don Pedro ), apoi verifica in device manager daca driverul placii de retea este corect instalat.

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,659
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar pe cablu null modem se "pupa" dreamul cu PCul?
    Eu as lua un laptop si as incerca DCC-ul pe el:daca mere...e o problema de PC.
    Mai departe...
    Stima.

  15. #15
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in cmd da comanda : ipconfig /all si vezi ce zice , daca in lista respectiva nu apar cu nume si mac cele doua placi de retea atunci verifica : in control panel sa ai in lista la network adapters cele doua placi si bineinteles sa nu fie cu semnul intrebarii ( semn ca nu sint instalate driverele ) , sau schimba placa de retea pci cu alta ca o fi defecta sau nu are driver compatibil win7 ca e model vechi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top