Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Question Doua televizoare la un card

    Salutare tuturor!
    Sunt mai nou in domeniul asta, asa ca am venit aici sa va cer ajutorul.
    Am un card de focus Sat pe care il tin intr-un Optibox Anaconda si as vrea sa pot vedea cu el la doua televizoare in paralel, fara sa fie nevoie sa mai achizitionez altul.
    Mentionez ca la celalalt Tv am un optibox Ultra dar daca e nevoie de altul mai avansat spuneti-mi si la el am o antena separata.
    Credeti ca se poate, exista vreo solutie? as mai avea nevoie de ceva scule?

    Multumesc anticipat.

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa cite stiu Optibox Ultra are prin meniu optiunea sharing master slave prin nullmodem sau splitter WTR-1 , daca si Anaconda are asa ceva atunci poti sa le folosesti sa imparti cardul , cei care detin astfel de receptoare pot confirma sau infirma

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am uitat prin meniu dar nu am gasit-o.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Iulian92 View Post
    M-am uitat prin meniu dar nu am gasit-o.
    intri in MENIU si formezi din telecomanda 8282 si acolo o sa apara un meniu si o sa gasesti ce trebuie

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Anaconda e receptor linux din gama : Koala, Gekko sau Raptor asa ca nu are nativ protocoale slave/master null modem.
    Stie in schimb oscam, mgcamd, gbox si client cccam.
    Daca Optibox Ultra stie HSIC (Humax Share Protocol) il poti lega la anaconda unde rulezi oscam pentru citirea cardului si trimiterea lui prin modulul serial, asta este singura solutie.
    Pentru a avea meniul secret Pe Optibox Ultra trebuie sa ai firm cu patch.
    http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=12

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si prin ce trebuie sa le leg? Un cablu ceva nu? Ultra are decat port Rs 232 si USB , anaconda are si port lan

    Am intrat in meniu si am tastat 8282 si mi-a aparut meniul secret, am intrtat in sectiunea modem si acolo mi-am prins urechile
    Last edited by Iulian92; 2nd January 2013 at 20:52.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prin cablu serial null modem daca optibox ultra suporta hsic sau sssp sau cu adaptor serial la ethernet daca optibox ultra are meniu de net si nu are port ethernet.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Iulian92 View Post
    Pai si prin ce trebuie sa le leg? Un cablu ceva nu? Ultra are decat port Rs 232 si USB , anaconda are si port lan

    Am intrat in meniu si am tastat 8282 si mi-a aparut meniul secret, am intrtat in sectiunea modem si acolo mi-am prins urechile
    Pe receptorul Optibox Ultra se poate lega prin portul RS 232 numai cu receptoare Optibox Plus, Ultra, Prima, Extra si Light. Mai este important sa fie instalat softuri din ultimele versiuni pe ambele receptoare, altfel poate sa apara incompabilitati.
    Pe receptorul Anaconda se poate lega cu mai multe tipuri de receptoare prin portul lan cu cablu UTP crossover cu alte receptoare cu port lan, dar aici trebuie mai multa cunostinta in domeniul asta.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci inteleg ca nu pot sa leg Ultra cu anaconda pentru ca ultra nu are port LAN

  10. #10
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu putina investitie (+- 114€) iti trebuie ASTA (apasa pe ASTA) si nu ai probleme (testata de mine pe Focus si nu numai functioneaza impecabil)

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aha mersi .. si ar mai fi o solutie cu un alt receptor asemanator tot cu Lan si pe linux
    Dar o intrebare mai am.. Daca eu tin cardul in Receptor 1 si pornesc receptor 2 trebuie pornit si 1 ca sa am canalele decodate pe al doilea? Nu?

  12. #12
    Member Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Iulian92 View Post
    Aha mersi .. si ar mai fi o solutie cu un alt receptor asemanator tot cu Lan si pe linux
    Dar o intrebare mai am.. Daca eu tin cardul in Receptor 1 si pornesc receptor 2 trebuie pornit si 1 ca sa am canalele decodate pe al doilea? Nu?
    O varianta mai ieftină.
    http://www.okazii.ro/receivere-anten...tem-a111240468

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da dar din cate vad acest sistem se poate conecta numai prin Port LAN eu la optibox Ultra nu am decat USB si rs232 Prin null modem
    El ar fi fost foarte bun daca amandoua receptoarele aveau LAN

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top