Pe langa cele doua canale exclusive pe care le are, Voyo Cinema si Voyo Comedy, Voyo.ro a inclus in oferta de abonament si cele 5 canale PRO TV, toate integrate in noua sectiune a site-ului, TV ONLINE.
Din motive de drepturi de difuzare, pot aparea anumite limitari pe durata unor transmisiuni. Accesul la aceste canale este strict pentru abonatii Voyo.ro de pe teritoriul Romaniei.
Voyo.ro este mai mult decat un site de filme si seriale. Este un portal de entertainment online cu un continut mai mult decat variat, de la peste 700 de filme, seriale, show-uri in direct si productii in avans, transmisiuni Live, canale exclusive si canale TV. Poti vedea actiunea inclusiv de pe device-uri smart: iPhone, iPad, Smart TV (Samsung, Panasonic, LG).
Cei care aleg sa se aboneze prin card, PayPal, sau trec de la plata cu SMS la cea cu cardul pina la data de 31 ianuarie 2013 vor plati pentru abonamentul Voyo 1Euro+TVA / luna in primele doua luni. Din a treia luna, abonamentul Voyo revine la valoarea de 3 Euro+TVA/ luna.