Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Neinteresant !! Master
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Spatiu
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudatenie HSS 5180 NA pe PRO TV

    Salut si sarbatori fericite !Oameni buni,am o mica problema cu gunoiul asta de receptor 5180,pe PRO TV (numai pe acest post) mi se lateste imaginea de la sine de nu se vede decat jumatate de sigla pro tv si randul de sus al scris-ului(in cazul in care este vreun film subtitrat) astea ca fiind puncte de reper ),chiar de intru si in meniu aflandu-ma pe acest post se vede imaginea latitaDaca schimb postul,isi revine la normal.Acuma,am schimbat formatul video,auto,4;3,16;9.....nimic...la fel,"oare ce sa este?").Chestia a inceput cam de vreo luna, sa zic,dupa "s-a modificat lista de programe apasati tasta "ok"'' si uite asa am ajuns sa ocolesc pro tv-ul ca ma sictireste troaca asta A mai patit cineva,sau o rezolvare,ceva ideiMersi anticipat.
    Same shit,different day !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neo25_gsm View Post
    Salut si sarbatori fericite !Oameni buni,am o mica problema cu gunoiul asta de receptor 5180,pe PRO TV (numai pe acest post) mi se lateste imaginea de la sine de nu se vede decat jumatate de sigla pro tv si randul de sus al scris-ului(in cazul in care este vreun film subtitrat) astea ca fiind puncte de reper ),chiar de intru si in meniu aflandu-ma pe acest post se vede imaginea latitaDaca schimb postul,isi revine la normal.Acuma,am schimbat formatul video,auto,4;3,16;9.....nimic...la fel,"oare ce sa este?").Chestia a inceput cam de vreo luna, sa zic,dupa "s-a modificat lista de programe apasati tasta "ok"'' si uite asa am ajuns sa ocolesc pro tv-ul ca ma sictireste troaca asta A mai patit cineva,sau o rezolvare,ceva ideiMersi anticipat.
    .
    De unde ai schimbat formatul imaginii ?din receptor s-au din televizor?
    Parabolica-1.5m Al. (72.0°E-30.0°W).Parabolica -1,2m Al (80.0°E-30.0°W) Vara 2017 ,3 de ani de la decesul RADIO VACANTA .2 Aprilie 2016, au trecut 28 de ani de la disparitia lui TUDOR VORNICU,cel mai mare realizator de televiziune din toate timpurile,trecute ,prezente si viitoare.Tudor Vornicu...IREPETABIL.08.Aprilie 1989 ultimul "La sfarsit de Saptamana"semnat TUDOR VORNICU

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    deva, romania
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa schimbi formatul imaginii din receptor. dac nu merge asa atunci trebuie schimbat din televizor intotdeauna.

  4. #4
    Neinteresant !! Master
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Spatiu
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default ..........

    Din receptor am schimbat de fiecare data,acum am modificat si din tv,era pe "panoramic automat" si mergea pe toate mai putin pro tv(straniu)l-am dat pe 16:9 si vad ca e ok acum,iarasiu straniu,de ce numai postul asta face asa....in fine mersi pentru sfaturi ,se pare ca il voi lasa asa atata timp cat e ok !
    Same shit,different day !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top