Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default adaugare sateliti digi

    cum pot adauga mai multi sateliti la "DIGI televiziune prin satelit" pentru ca il am doar pe cel adaugat de ei INTELSAT1002 si prin cam 60 de programe care merg am inteles ca mai sunt cativa sateliti care trebuiesc adaugati si nu stiu cum imi puteti explica pas cu pas

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa pas cu pas nu poti face nimic la conserva.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu imi poate explica nimeni

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    deva, romania
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai stb (decodorul) updatat cu ultimul soft nu mai poti face nimic.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta a dorit RCS-RDS si anume sa nu mai poata urmari cetateanul abonat la ei si alte programe, de pe alti sateliti. Nu ai ce face altceva decat sa iti achizitionezi un receptor FTA sau cu cititor de card si sa urmaresti si alte programe de pe alti sateliti.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Faptul ca Digi iti blocheaza accesul la programe fta de pe acelasi satelit (in speta Eutv care culmea retransmite Antena1!) arata cu cata reavointa isi trateaza abontii . Au spus ca antenele au cerut prea multi bani insa nici gratuit nu vor sa le preia (prin intermediul Eutv) deci concluzia e ca ei au un razboi personal si prostesc de dus cu Intact si motivarile comerciale sunt praf in ochi. Rusine , acesta-i un comportament de cenzura comunista pe spatele abonatului . Ne intoarcem de unde am plecat acum 23 de ani . HUOOOOOO!

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am ultimul soft am un receiver mai vechi caruia ii pot adauga alti sateliti dar nu stiu cum exact

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca nu ai ultimul soft din cauza ca acesta a fost introdus cu forta pe toate receptoarele .
    Ca sa ne lamurim pune modelul de receptor si versiunea de soft de pe el .

    Eu de exemplu am un Humax IV si de cand cu softul cu forta nu l-am mai deschis , prefer sa ma uit prin alte metode decat sa stric bunatate de receptor FTA .
    Poate le-or veni mintea la cap si or scoate de pe satelit updateul fortat .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La receptoarele astea simple nu este ultimul soft, am avut dublu l-am vandut, era cu ultimul soft si mai am unul simplu il vand si pe asta ca ma plecat de la ei.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am optiunea "adauga sateliti" in meniu dar nu stiu ce caracteristici sa pun la fiecare

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apesi tasta rosie cu "adauga sateliti" o sa a-ti apara user 2 sau asa ceva.In meniul din dreapta unde ai numele satelitului user 2 modifici numele in ce vrei tu la L,O inalt ar trebui sa fie deja 10,600Ghz si la L.O 09,750.La diseq pui ceea ce ai tu:diseq 1,2,3....si iesi de aici.La editarea scanarea TP adaugi frecventa,polarizare si indice simbol dupa care ai dai scanare.Canalele respective ar trebui sa-ti apara dupa numarul 200.



  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Apesi tasta rosie cu "adauga sateliti" o sa a-ti apara user 2 sau asa ceva.In meniul din dreapta unde ai numele satelitului user 2 modifici numele in ce vrei tu la L,O inalt ar trebui sa fie deja 10,600Ghz si la L.O 09,750.La diseq pui ceea ce ai tu:diseq 1,2,3....si iesi de aici.La editarea scanarea TP adaugi frecventa,polarizare si indice simbol dupa care ai dai scanare.Canalele respective ar trebui sa-ti apara dupa numarul 200.
    ok am reusit acum vreau niste frecvente TP pentru diferite canale in afara de cele care se prind cu INTELSAT 1002
    de ex mai de mult prindeam EUTV

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top