Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default clarke tech 5000hd

    buna seara.am cumparat acest decoder cu dorinta de a putea vedea canalele de la focussat in hd dar...nu mi le deschide.ce sa fac?am pe el firm 2.08 dar nimik...

  2. #2
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tre' sa pui firmware cu p n coadă, de exemplu 2.08p (mnărit de Yabbervox)

    Ce versiunde de 5000 ?
    C, S, + ?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut.modelul est e5000+momentan am pus 2.08p dar degeaba.poate trebuieste activarea cardului in mod particular?eu am activat pachetul hd.

  4. #4
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ultimul e 2.53p.

    Descărcă de AICI.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar si cu firmware original, are cititor de card conax. Cardul Focus a functionat vreodata pe alt receiver sau abia acum l-ai cumparat? Daca e nou, introdu-l corect in receiver si asteapta pe un canal focus, pachetele se activeaza pe rand. In menu-ul receiverului poti sa citesti datele cardului?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default ch 5000+

    nu merge 253p pre ca ch meul nu e C e doar 5000+.....

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mai intelelg nimik ...doar eurosporturi-le si sundance functioneaza....nici animal planet nici national geografic nimik nu functioneaza..mentionez ca e vorba de clarke tech 5000 nu 5000c sau 5000cplus......as vrea sai fac un factoryy reset general.

  8. #8
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe toate Clarke Techurile merge cardul Focus fara probleme cum ti-a zis si Kroky au Conax embeded deci ori nu e activat cardul ori in Meniu ai OFF la auto update key sau EMU eventual.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top