Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Caut Neutrino-Settings cu ProTVIntl

    are cineva sau stie unde se pot gasi?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai sa incercam altfel se poate prinde protvintl cu dbox2?
    stiu ca erau probleme cu sr-ul mic. s-a schimbat ceva intre timp?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mike1
    ce box ai Nokia, Philips? Cauti Setinguri doar pt Sirius?
    Ceau

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Roadrunner

    am Nokia si folosesc de regula enigma. cu neutrino e mai dificil putin cu cautarea manuala dar pentru ca nfs-serverul meu e configurat ptr. neutrino si as vrea sa inregistrez pentru cineva plecat din tara de mult un curs de romana cu Teo (nu ride!), stau in fata unei probleme: nu reusesc sa editez settingurile incit sa mearga.

    ideal ar fi settinguri complete (astra hispa hot sirius) dar ar ajunge si sirius
    vreau doar sa incerc

    mersi mike1

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Caut Neutrino-Settings cu ProTVIntl

    Quote Originally Posted by mike1
    are cineva sau stie unde se pot gasi?
    daca iti mai trebe iti trimit eu daca dai o adresa.Merge si pe Phillips daca ii pui un alt treiber de tuner.
    Toate cele bune

  6. #6
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mike1

    Ia de aici Pet.123 http://olmi.cz/dreambox_editor.php

    bafta

  7. #7
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt neutrino intri aici http://www.sat-info-page.de/cgi-bin/loader.cgi?settings
    si poti sa-ti faci singur settings pt 4 sateliti la alegere.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc ptr raspunsuri
    pet.123 are doar dreambox-settings care nu merg pe neutrino
    settingurile generate pe info-page nu includ protv intl insa e introdus transponderul corect si s-ar pute sa mearga cautarea manuala. incerc

    repet m-ar interesa doar neutrino settings cu protv intl

    SARBATORI FERICITE LA TOATA LUMEA!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NEW! Neutrino.DREAM PLUS v2.00
    By bono in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 10th July 2006, 10:42
  2. Neutrino si Gbo*
    By chris01 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 21st April 2006, 01:16
  3. dbox2 neutrino settings
    By Sweetnice in forum DREAMBOX
    Replies: 18
    Last Post: 16th April 2006, 13:25
  4. Settings-Neutrino Dbox2
    By FLAVIUS in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 1st August 2005, 09:23
  5. Caut Neutrino-Settings cu ProTVIntl
    By mike1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th January 1970, 12:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top