Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 87
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal slab, antena tip plasa sau gratar si amplificator.

    Am o antena ca si aceasta -> http://postimage.org/image/wweazv2f5/
    Si un amplificator SWA9999 -> http://postimage.org/image/k1ftpo205/
    Amplificator Antena cu Buton de reglaj -> http://postimage.org/image/9ms5xz4wn/
    Stau la 15 km de Alba Iulia
    Prind posturle acestea: tvr 1, tvr2, protv.
    Tvr1 si tvr 2 merg ca lacrima, dar protv slab.
    Ce pot face sa le prind mai bine, sau la antena ce pot sa mai pun ...?
    Astept raspuns.
    Daca am postat unde nu trebuie va rog sa ma scuzati.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E cam greu de dat un raspuns ...Pro tv e posibil sa aiba un emitator foarte slab ...
    Situatia mea ar fi urmatoarea : emitator PRO TV la vreo 22 km ...oricit am incercat nu am reusit mare lucru -cind se vede perfect ,cind abia se vede color .
    Eventual poti incerca cu un amplificator de canal -acordat exact pe ch. pe care emite Pro TV in zona .Dar mai bine treci la DVB-T(cu un receptor DVB-T2) chiar daca deocamdata nu prinzi Pro tv digital .

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Drumu' Taberei, Bucuresti
    Posts
    482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mdea, ideea cu DVB-T nu-i rea dar nu stiu daca va prinde mare lucru. Sunt nedormit si geografia imi da rateuri, nu realizez daca de acolo are culoar spre Paltinis sau poate avea o "iesire ingusta" printre munti, de unde poate sa prinda ungurii.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Energymedia View Post
    Mdea, ideea cu DVB-T nu-i rea dar nu stiu daca va prinde mare lucru. Sunt nedormit si geografia imi da rateuri, nu realizez daca de acolo are culoar spre Paltinis sau poate avea o "iesire ingusta" printre munti, de unde poate sa prinda ungurii.
    Fara mistouri.
    Cum naiba sa prind ungurii bre, tu te auzi ?
    Abia se prinde tvr1 si tvr2, protv foarte slab si mai vrei ca`sa prind ungurii )) =)) LOL.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Energymedia View Post
    Mdea, ideea cu DVB-T nu-i rea dar nu stiu daca va prinde mare lucru. Sunt nedormit si geografia imi da rateuri, nu realizez daca de acolo are culoar spre Paltinis
    Eventual poate sa dea coordonatele exacte de locatie -Alba-Iulia se incadreaza pe emitatoarele digitale de la Paltinis .

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costel DVB-T View Post
    Eventual poate sa dea coordonatele exacte de locatie -Alba-Iulia se incadreaza pe emitatoarele digitale de la Paltinis .
    Daca imi zici cum, ti-l zic.

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NexT20 View Post
    Daca imi zici cum, ti-l zic.
    Spune te rog cum se numeste localitatea ...

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costel DVB-T View Post
    Spune te rog cum se numeste localitatea ...
    Galda de jos.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NexT20 View Post
    Galda de jos.
    Pro tv pe ce canal receptionezi ...
    Vad ca apare Alba-Iulia pe 21 si Sibiu pe 52 si 55 .

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Galda de jos ar trebui sa se incadreze in semnalul digital de la Paltinis ...
    63 km distanta




  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costel DVB-T View Post
    Pro tv pe ce canal receptionezi ...
    Vad ca apare Alba-Iulia pe 21 si Sibiu pe 52 si 55 .
    21 dar rau de tot.
    Am facut o antena cu 3 elementi si un dipol..si cu bucla..de 12 cm, dar tot asa prind, tvr1 si tvr2 destul de bine, dar pro tv foarte slab.
    Nu stiu ce sa mai fac...

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NexT20 View Post
    21 dar rau de tot.
    Am facut o antena cu 3 elementi si un dipol..si cu bucla..de 12 cm, dar tot asa prind, tvr1 si tvr2 destul de bine, dar pro tv foarte slab.
    Nu stiu ce sa mai fac...
    Ai incercat Pro tv si de la Paltinis pe 52 sau 55 ?!

  13. #13
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costel DVB-T View Post
    Ai incercat Pro tv si de la Paltinis pe 52 sau 55 ?!
    Da, am incercat, dar abia se vede imaginea...

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NexT20 View Post
    Da, am incercat, dar abia se vede imaginea...
    E bine pentru inceput ...
    La ce inaltime ai antena ?

  15. #15
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costel DVB-T View Post
    E bine pentru inceput ...
    La ce inaltime ai antena ?
    4,5 metri.
    Sa imi zici cati centimetri trebuie sa aiva bucla pentru protv ... :d

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top