Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default Driver Receptor Lazer Star

    Am un receptor Lazer Star si in pachet am primit si un cablu USB pentru conectare la PC, vreau sa fac conectarea si sa vad ce se poate schimba la soft, dar sunt incepator si am o retinere, nu vreau sa stric ceva. Imi puteti da ceva sfaturi pentru conectare? De unde pot descarca un driver. Ma puteti ajuta?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cablul USB nueste pentru schimbare de soft, este pentru a rula programul NEOTION video link care are 77 MB si dai cautare pe google pentru neotion 1000

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    instalezi Neotion _video_link_photo_edition si dupa ce executi iconita de pe desktop dai pe receptor video link OK. Nu te osteni sa bagi soft nou , il ai deja dar nu stii ce sa faci cu el

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    TG.NEAMT
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand Craciun Fericit la toti
    am si eu un Lazer star si nu am reusit sa gasesc programul ca sa-l pot conecta la calculator prin usb
    va rog da-ti mai multe detalii despre el pot inregistra de pe rec pe pc prin usb? o adresa ceva de unde pot lua progu
    va multumesc anticipat
    SKYSTAR1,DIGI TV,MAX TV,STRONG 4125,6125,ANTENA PARABOLA 1.5M OFSET 1.2 -0.9

  5. #5
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Craciun Fericit !
    Asta esteadresa: http://www.my-neotionbox.tv/DWL/NEOT...rd_Edition.exe
    barbone

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    TG.NEAMT
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc de adresa raman dator cu o sticla de vin
    si mai am o intrebare
    cum pot modifica softcam key?
    ca ma-m uitat prin menu da nu am gasit nimic e o combinatie de cifre ca la strong pe undeva prin menu sau numai cu calculatorul si un prog anume?
    E prima data cand lucrez cu un receptor Lazer
    SKYSTAR1,DIGI TV,MAX TV,STRONG 4125,6125,ANTENA PARABOLA 1.5M OFSET 1.2 -0.9

  7. #7
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    codul de acces este: 9317
    barbone

  8. #8
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si sa fie patch-uit cu versiunea de soft BAGF11.5+ sau BAGF11.6+
    barbone

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    TG.NEAMT
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am reusit sa gasesc cum bag cheile
    am : Versiune software BAGF01.6 06-30-2005
    Data version 1.5 06-30-2005
    Versiune Hardware CF01-AZ
    Loader version 2.3
    Am incercat codul dat de tine prin menu dar nimic
    trebuie format undeva anume in menu?
    SKYSTAR1,DIGI TV,MAX TV,STRONG 4125,6125,ANTENA PARABOLA 1.5M OFSET 1.2 -0.9

  10. #10
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apesi pe MENU apoi formezi cu telecomanda 9317. Cu tastele colorate alegi sistemul ( seca ,nagravision,viacces,******) apoi cu butonul verde editezi.Banuiesc ca ai patch pe acel Lazer. Succes.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  11. #11
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul tau nu este patch-uit.Pune una din versiunile de soft pe care ti le-am zis si totul o sa fie OK. Le gasesti aici:

    http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php?&direction=0&order=mod&directory=OTHER%2 0RECIEVERS%20(100%20Models%20Receivers)/OTHERS%20RECEIVERS/LAZER%20RECEIVERS

    vezi ca iti trebuie si aplicatia CCCLink .O gasesti tot acolo dar pusa in alt soft.Atentie sa pui softul BAGF pt ca celelalte sint pt LAZER 2003 si 2005
    Daca nu te descurci da-mi mail si vb.
    barbone

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    TG.NEAMT
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit si cu patch-ul si cu video link-ul
    va multumesc pentru ajutor
    SKYSTAR1,DIGI TV,MAX TV,STRONG 4125,6125,ANTENA PARABOLA 1.5M OFSET 1.2 -0.9

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe croteam-sat la neotionbox, BAGF 11.6+ D+ (Taquilla OK) pentru cei interesati. Nu am testat inca sunt la serviciu.Da crek merge sigur.

  14. #14
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge sigur si pe lazer star si pe lazer 2003 si 2005.Testate de mine.
    barbone

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge sigur si pe lazer star si pe lazer 2003 si 2005.Testate de mine


    Merge pe Lazer 2003 ci ? Am incercat aseara de doua ori si nu a mers. Dupa ca am scris softul, nu mai booteaza, imi da Err.0 Am pus din nou softul dinainte BAGF 11.5+ si cu ala merge. Care sa fie explicatia?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LAZER STAR 11.7+
    By crinughe in forum SD Receivers
    Replies: 19
    Last Post: 6th March 2008, 23:35
  2. Problema cu Lazer star.....
    By brpm in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 8th March 2007, 11:10
  3. vind lazer star cu ci
    By giolgau in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 9th August 2006, 07:39
  4. Lazer Star
    By crinughe in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 4th February 2006, 00:45
  5. Receptor "LAZER STAR"
    By floring in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 19th November 2005, 09:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top