Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default seca2 -- > Cyfra + merge pe hotBIRD 13e ?

    merg la cineva canalele in seca2 --> Cyfra + pe hotBIRD 13e ?

    multumesc



    pare interesant MTV classic si doua hbo - uri cu audiostreamingul si in limba originala
    pachetul Cyfra + on Hot Bird 1-4 at 13_0°E --> contine :

    http://www.lyngsat.com/packages/cyfra.html

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: seca2 -- > Cyfra + merge pe hotBIRD 13e ?

    Quote Originally Posted by gaboiu3
    merg la cineva canalele in seca2 --> Cyfra + pe hotBIRD 13e ?
    pare interesant MTV classic si doua hbo - uri cu audiostreamingul si in limba originala
    pachetul Cyfra + on Hot Bird 1-4 at 13_0°E --> contine :
    http://www.lyngsat.com/packages/cyfra.html
    si Cyfra+ cu ProgDVB+S2Emu 1.7 merge betun
    (sorry for my bad romanian language)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu semu1.07 dar nu-mi merge nimic cyfra cu altdvb.daca e careva la care merge da-ti un semn va rog. intr-adevar hbo cred ca ar merita vazut. dar deocamdata la mine e negru.nici macar cartoon ala nu-mi merge.

    respect

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mi se pare ciudat sa mearga progdvb si sa nu mearga altdvb. cred ca e la mine ceva ce nu mjerge.

  5. #5
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge nici la mine, nici cu progdvb, nici cu altdvb

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    no problem ,sorry too for my fuck.d.UP english ,dut :

    i have progdvb + s2emu 1.07 + a lot of the f... keys

    s2emu 1.07 info's says :

    ECM: 06AA - MTV CLASSIC
    SECA2,nanos:10,71,7C,2F,79,D1,2C,A
    0065, key: 0C
    Signature Incorrect

    WHY WHY WHY WHY WHY WHY WHY WHY WHY WHY WHY WHY

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fratzilor merge cyfra+ dar numai cartoon network/ tcm... nu va chinuiti la celelalte pentru ca nu se stiu inca hash tables..

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine vede cheia pe cartoon in altdvb.dar nu se vede imaginea.cheia se invarte ca si cand ar trebui sa mearga dar.....NIMIC.

    am rescanat canalul si acum merge

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PITESTI
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-adevar merge doar Cartoon Network... din pacate

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default ...

    trimiteti-mi si mie cheile pe privat pls si eventual ecm-ul sa pot vedea makar cartoon

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact ca in cazul skyita pentru altdvb trebuie RESCAN nu update
    am mai zis...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CyfrA+ MERGE PE DREAMBOX
    By Axell in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 14th May 2006, 21:08
  2. seca2? cyfra+?
    By yuriythebest in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 10th April 2006, 17:03
  3. Official Cyfra+ c*rd (Seca2) problems / Matrix Rev C*m
    By topgeeza in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 29th December 2005, 08:02
  4. Merge pachetul CYFRA+ de pe hotbird?
    By jakab in forum Placi DVB
    Replies: 17
    Last Post: 13th October 2005, 02:18
  5. Mai merge ceva din Cyfra+???
    By nakovn in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 2nd June 2005, 23:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top